18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Ushio Germany GmbH

Ushio Germany GmbH

Over ons

Ushio is al tientallen jaren een gevestigde naam op het gebied van tuinbouw, de HORTURION® HPS lampenseries en de HORTURION® elektronisch voorschakelapparaten genieten een wereldwijde reputatie.

In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn productportfolio verder uitgebreid, en heeft het altijd met onverminderde intensiteit onderzoek en ontwikkeling verricht van nieuwe lamptechnologieën.

In 2020 lanceerde Ushio als eerste een HPS-lamp met 1150 W / 2400 µmol/s lichtopbrengst, de HORTURION® intense. Deze werd in juli 2021 gevolgd door de HORTURION® HPS 1000 W DE EL supra plus lamp met 2180 µmol /s lichtopbrengst, en ten slotte in april 2022 door ‘s werelds meest efficiënte 1000 W HPS-lamp: HORTURION® HPS 1000 W DE EL suprema met 2200 µmol /s lichtopbrengst.

Klanten uit de meest uiteenlopende teeltsectoren, van groente-, fruit- en bloemenkwekerijen tot cactustelers, vertrouwen op de kwaliteit en de prestaties van de HORTURION® -serie.

Naast de ontwikkelings-, productie- en verkoopvestigingen in Duitsland en Polen, wordt de HORTURION®-serie via het Ushio kantoor in Oude Meer (Nederland), wereldwijd gedistribueerd.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top