Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken jouw deelname 'Easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Ben je exposant tijdens HortiContact dan hoef je je alleen maar druk te maken om jouw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kun je verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van HortiContact. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens de beursdeelname en daar moet je volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van HortiContact zo veel mogelijk voor jou uit handen zodat u kunt focussen op jouw doelstellingen. Daarvoor investeer je in deelname aan HortiContact.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door jou te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om je stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot je beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens jouw deelname kun je samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid voor jou én jouw relaties op onze parkeerplaats.
  • Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van HortiContact je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten zodat je de juiste doelgroep treft tijdens het event.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
Scroll naar top