18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Easyfairs NL app: Optimaliseer jouw beursbezoek met de event app!

Maak kennis met onze nieuwe event app, die jouw beurservaring naar een hoger niveau gaat tillen!

🚀 Start met plannen nog voor je aankomt!
We begrijpen dat het plannen van jouw bezoek aan HortiContact cruciaal is om het meeste uit de beurs te halen. Onze app stelt je in staat om jouw beursdag tot in de puntjes voor te bereiden, nog voordat het begonnen is.

🤝 Ontvang aanbevelingen op maat
Ontvang op maat gemaakte suggesties over wie je zou willen ontmoeten. Onze slimme algoritmes analyseren jouw voorkeuren en stellen de meest relevante connecties voor.

📅 Ontdek & plan 

Mis nooit meer een belangrijke kennissessie! Ontdek de verschillende sprekers, lees meer over de onderwerpen en sprekers en voeg de sessies die jij interessant vindt rechtstreeks toe aan jouw persoonlijke agenda. Bovendien biedt onze app je de mogelijkheid om de plattegrond te raadplegen, waardoor je moeiteloos de weg kunt vinden!

Voordelen Easyfairs NL app

 1. Efficiënt netwerken: vind snel en gemakkelijk de professionals en experts die je zoekt en plan efficiënt jouw afspraken in.
 2. Gepersonaliseerde ervaring: ontvang aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw interesses en zakelijke behoeften.
 3. Blijf georganiseerd: houd jouw planning, afspraken en de kennissessies die jij niet wilt missen overzichtelijk op één plek.
 4. Altijd de plattegrond bij de hand: of je nu op zoek bent naar een specifieke exposant, het kennistheater of een ontmoetingsplek, je kunt altijd vertrouwen op de digitale plattegrond om je de weg te wijzen.

 5. Altijd up-to-date: ontvang real-time updates en notificaties over HortiContact.

Hoe werkt het?

 • Registreer je allereerst voor HortiContact: na registratie ontvang je een mail waarmee je jouw account in de Easyfairs NL app kunt aanmaken.
 • Download de Easyfairs NL app: de app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Volg de link of scan de QR-code om de app te downloaden.
 • Stel jouw profiel in: vertel ons je interesses, bedrijfsgegevens en wat je zoekt tijdens de beurs.
 • Start met matchen: Begin met het verkennen van onze aanbevelingen, connect met collega-professionals uit de branche en plan jouw bezoek.
 • Geniet van HortiContact: met jouw planning binnen handbereik kun je je richten op het maken van nieuwe connecties en het vergaren van waardevolle inzichten!

Haal het maximale uit jouw bezoek!

Ongeveer twee weken voor aanvang van het event gaat de app live. Op dat moment vind je hier de links naar de App Store (iOS) en Google Play Store (Android).

FAQ

Bezoekers, sprekers en exposanten kunnen inloggen in de Easyfairs NL app, waarin ze het laatste nieuws van het event kunnen volgen en verbinding kunnen maken met andere bezoekers, exposanten of sprekers. Ze kunnen met de app:

 • Het kennisprogramma bekijken en sessies in hun agenda plannen
 • Netwerken met andere bezoekers, exposanten of sprekers
 • Afspraken plannen met anderen tijdens het event

 • Sprekers- en exposanteninformatie bekijken

 • De plattegrond bekijken

De app is te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Zoek op Easyfairs NL. Of klik op ‘Download de app’ in de welkomstmail die je ontvangt.

Na registratie voor de beurs, ontvang je een welkomstmail om je account voor de Easyfairs NL app te activeren. Vul het emailadres waarmee je hebt geregistreerd in en het registration ID/badge ID uit de welkomstmail. Vervolgens maak je een wachtwoord aan, waarmee je in het vervolg kunt inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

In de exposantenlijst vind je alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat je geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant jouw interesse bevestigt, kun je met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Onder ‘App gebruikers’ zie je alle gebruikers van de app. Wil je contact maken met bijvoorbeeld een andere bezoeker van de beurs, dan zoek je deze persoon op en klik je op ‘Toon interesse’ om je interesse kenbaar te maken.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wil je een sessie bijwonen, dan kun je deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ zie je aanbevelingen die specifiek voor jou worden weergegeven, zoals exposanten, standpersoneel, andere bezoekers, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op jouw profiel en jouw interesses. Je kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.

Scroll naar top