18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Waarom bezoeken?

Waar de toekomst begint

Op 18, 19 & 20 februari 2025 vindt HortiContact plaats, dé beurs voor de Nederlandse glastuinbouwsector in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens HortiContact staan de Toekomst van de Glastuinbouwsector, Opleiding & Arbeid en Energie & Duurzaamheid centraal. Deze hoofdthema’s worden vormgegeven door een aantal themapaviljoenen, het aanbod exposanten en het kennisprogramma.

Als bezoeker van HortiContact kom je in contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector. Het is dé gelegenheid om waardevolle inzichten en kennis op te doen en je te laten informeren over het laatste nieuws uit de sector. Ook de netwerkterrassen op de beursvloer zijn deze editie weer terug van weggeweest en er kan weer gestemd worden op de beste innovatie in de Tunnel van de Toekomst.

Eerste editie Nationaal Horti Symposium

Tijdens de eerste editie van het jaarlijkse Nationaal Horti Symposium op 6 maart 2024 aan HortContact gingen we in op de meest cruciale vraag binnen de sector: hoe gaat de sector met zijn energierisico om en welke mogelijke strategieën levert dat op?

Dick Veerman, oprichter van Foodlog, trad op als dagvoorzitter en ging op een prikkelende en interactieve manier het gesprek aan. Onderzoeker Remco de Boer van Studio Energie praatte ons bij over energie en het klimaat. Bouke Arends, burgemeester van Westland, lichtte de rol toe van lokale overheden. Tevens gaf Puck Van Holstein, CEO van World Horti Center, een kijkje in haar visie op de toekomst.

Het Nationaal Horti Symposium vindt plaats op woensdag 6 maart. Ontvangst is om 10 uur, het programma start om 10.30 uur. Van 12.30 – 13.00 u kan het genetwerkt worden onder het genot van een lunchbuffet en vervolgens kan een bezoek gebracht worden aan de beurs. Tijdens het bestellen van je toegangsticket voor HortiContact kun je je kosteloos aanmelden voor het Nationaal Horti Symposium. Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor het symposium beschikbaar.

Innovatie Award

Ontdek de toekomst van de glastuinbouw! De beste innovaties uit de Nederlandse glastuinbouwsector bekijk je in de Innovatiezone tijdens HortiContact. Hier kun je gelijk jouw stem uitbrengen op een innovatie naar keuze met je Smart Badge. Ook voorafgaand aan de beurs kun je online stemmen op onze website. De winnaar van deze publieksprijs wordt bekendgemaakt aan het einde van de laatste beursdag.

Exposanten

Tijdens HortiContact staan er 300 exposanten uit alle deelsegementen van de sector klaar om met je in gesprek te gaan.

Plattegrond

HortiContact is dé beurs voor de Nederlandse teler en kweker in Evenementenhal Gorinchem op 18, 19 & 20 februari 2025.

Programma

Benieuwd wat er te doen was tijdens HortiContact 2024? Bekijk hier het hele programma van de beurs.

Sfeerimpressie HortiContact

Scroll naar top