Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

De tuinbouwsector is Nederlands trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens. 

In 2023 presenteren we alweer voor de 19e keer hét visitekaartje van de Nederlandse glastuinbouw; HortiContact 2023. De trots van de Nederlandse glastuinbouw. 

Actuele themagebieden

Tijdens HortiContact 2023 staan diverse actuele thema’s centraal.

We besteden aankomende editie bijzondere aandacht aan o.a. de thema’s emissieneutrale glastuinbouw, plantgezondheid, automatisering en arbeid, scholing & huisvesting. 

Op Next Level vind je de allernieuwste innovaties uit de sector mooi gepresenteerd. Tijdens HortiContact 2023 zal wederom de innovatie award uitgereikt worden. 

Kennis en innovatie

Tijdens de beurs worden noviteiten in de glastuinbouw uitgelicht. De innovatieroute leidt bezoekers langs de innovaties op de beursvloer en ook de Innovatiezone toont de nieuwe producten of diensten. 

Daarnaast worden er diverse workshops en kennissessies gegeven, waarin vernieuwingen in de markt of andere actuele thema’s aan bod komen.

Ontdek wat ons kleine land groot maakt in de tuinbouwwereld en laat je inspireren!

Scroll naar top