Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

De tuinbouwsector is Nederlands trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens. 

In 2024 presenteren we alweer voor de 20e keer hét visitekaartje van de Nederlandse glastuinbouw; HortiContact 2024. Waar de toekomst begint

Actuele themagebieden

Tijdens HortiContact 2024 staan diverse actuele thema’s centraal.

We besteden aankomende editie bijzondere aandacht aan o.a. de thema’s Duurzaameheid, De toekomst van de glas en tuinbouwsector en Starting Materials. Meer informatie hierover volgt snel

Op Next Level vind je de allernieuwste innovaties uit de sector mooi gepresenteerd. Tijdens HortiContact 2024 zal wederom de innovatie award uitgereikt worden. 

Kennis en innovatie

Tijdens de beurs worden noviteiten in de glastuinbouw uitgelicht. De innovatieroute leidt bezoekers langs de innovaties op de beursvloer en ook de ‘Tunnel van de Toekomst’ toont de nieuwe producten of diensten. 

Daarnaast worden er diverse workshops en kennissessies gegeven, waarin vernieuwingen in de markt of andere actuele thema’s aan bod komen.

Ontdek wat ons kleine land groot maakt in de tuinbouwwereld en laat je inspireren!

Scroll naar top