5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Waarom bezoeken?

Waar de toekomst begint

Begin maart gaat HortiContact van start, dé beurs voor de Nederlandse glastuinbouwsector in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens HortiContact staan de Toekomst van de Glastuinbouwsector, Uitgangsmaterialen en Duurzaamheid centraal. Deze hoofdthema’s worden vormgegeven door een aantal themapaviljoenen, het aanbod exposanten en het kennisprogramma.

Als bezoeker van HortiContact kom je in contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector. Het is dé gelegenheid om waardevolle inzichten en kennis op te doen en je te laten informeren over het laatste nieuws uit de sector. Ook de netwerkterrassen op de beursvloer zijn deze editie weer terug van weggeweest en er kan weer gestemd worden op de beste innovatie in de Tunnel van de Toekomst.

Eerste editie Nationaal Horti Symposium

Tijdens de eerste editie van het jaarlijkse Nationaal Horti Symposium op 6 maart voorafgaand aan HortContact gaan we in op de meest cruciale vraag binnen de sector: hoe gaat de sector met zijn energierisico om en welke mogelijke strategieën levert dat op?

Dick Veerman, oprichter van Foodlog, treedt op als dagvoorzitter en gaat op een prikkelende en interactieve manier het gesprek aan. Onderzoeker Remco de Boer van Studio Energie praat ons bij over energie en het klimaat. Jelte van Kammen van Harvest House gaat in op strategieën om met de onzekere toekomst om te gaan. Bouke Arends, burgemeester van Naaldwijk, licht de rol toe van lokale overheden. Tevens geeft Puck Van Holstein, CEO van World Horti Center, een kijkje in haar visie op de toekomst.

Het Nationaal Horti Symposium vindt plaats op woensdag 6 maart. Ontvangst is om 10 uur, het programma start om 10.30 uur. Van 12.30 – 13.00 u kan het genetwerkt worden onder het genot van een lunchbuffet en vervolgens kan een bezoek gebracht worden aan de beurs. Tijdens het bestellen van je toegangsticket voor HortiContact kun je je kosteloos aanmelden voor het Nationaal Horti Symposium. Wees er snel bij, er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor het symposium beschikbaar.

Innovatie Award 2024

Ontdek de toekomst van de glastuinbouw! De beste innovaties uit de Nederlandse glastuinbouwsector bekijk je in de Tunnel van de Toekomst tijdens HortiContact 2024. Hier kun je gelijk jouw stem uitbrengen op een innovatie naar keuze met je Smart Badge. Ook voorafgaand aan de beurs kun je online stemmen op onze website. De winnaar van deze publieksprijs wordt bekendgemaakt op donderdag 7 maart, de laatste beursdag, om 16.00 uur op het World Horti Center paviljoen.

Exposanten

Tijdens HortiContact staan er 300 exposanten uit alle deelsegementen van de sector klaar om met je in gesprek te gaan.

Plattegrond

HortiContact is dé beurs voor de Nederlandse teler en kweker in Evenementenhal Gorinchem op 5, 6 & 7 maart 2024.

Programma

Benieuwd wat er te doen is tijdens HortiContact 2024? Bekijk hier het hele programma van de beurs.

Sfeerimpressie HortiContact 2023

Scroll naar top