Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

De tuinbouwsector is Nederlands trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens. 

In 2021 presenteren we alweer voor de 18e maal hét visitekaartje van de Nederlandse glastuinbouw; HortiContact. De trots van de Nederlandse glastuinbouw. 

Actuele themagebieden

Tijdens HortiContact 2020 stonden diverse actuele thema’s centraal. 

HortiPackaging toont alles over verpakkingen, etikettering en labeling in de tuinbouwsector. Soft Fruit is gericht op het telen van zachtfruit onder glas. In de Innovatiezone vind je de noviteiten in de glastuinbouw. Daarnaast ontdek je alles over Internet of Things en Fossielvrij in de daarvoor speciaal ingerichte themapleinen op de beursvloer. 

Kennis en innovatie

Tijdens de beurs worden noviteiten in de glastuinbouw uitgelicht. De innovatieroute leidt bezoekers langs de innovaties op de beursvloer en ook de Innovatiezone toont de nieuwe producten of diensten. 

Daarnaast worden er diverse workshops en kennissessies gegeven, waarin vernieuwingen in de markt of andere actuele thema’s aan bod komen.

Ontdek wat ons kleine land groot maakt in de tuinbouwwereld en laat je inspireren!

Scroll naar top