Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen?

HortiContact is de grootste vakbeurs voor de Nederlandse glastuinbouw, waar jij niet mag ontbreken. Waar de toekomst begint. Ontmoet ruim 8.000 bezoekers én geïnteresseerde professionals uit andere landen. Een uitgelezen kans op je te presenteren aan een gericht vakpubliek uit de (inter)nationale tuinbouwwereld. 

Trots zijn we! Op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen. Als vakbeurs ontvangen we de kanjers van de branche en zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daarbuiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt.

Innovaties en inspiratie

Kennis vergaren is voor bezoekers een van de voornaamste redenen van een beursbezoek. Toon als exposant jouw noviteiten of speel in op ontwikkelingen in de branche en inspireer de bezoekers!

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens de vakbeurs versterk je bestaande contacten en leg je de basis voor nieuwe. Ontmoet ruim 8.000 professionals uit de glastuinbouwsector.

Inspelen op actuele thema's

Tijdens HortiContact 2024 staan actuele thema's zoals de toekomst van de glas en tuinbouw, duurzaamheid en Starting Materials centraal. Ook is er veel aandacht voor innovaties uit de sector.

Aftermovie HortiContact 2023

"Bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden op deze beurs. Het is heel laagdrempelig."

"We laten ons nieuwe product zien dat we hebben gelanceerd en kunnen dit eindelijk delen met onze klanten. Daar zijn we trots op."

"Hét jaarlijkse vak- en relatie evenement voor ondernemers in de Nederlandse Glastuinbouw."

Scroll naar top