Ik wil exposant worden​

Waarom deelnemen

HortiContact is de grootste vakbeurs voor de Nederlandse glastuinbouw, waar u niet mag ontbreken. De trots van de Nederlandse tuinbouw. Ontmoet ruim 14.000 bezoekers én geïnteresseerde professionals uit andere landen. Een uitgelezen kans op u te presenteren aan een gericht vakpubliek uit de (inter)nationale tuinbouwwereld. 

Trots zijn we! Op het ondernemerschap, de innovatie en samenwerkingen. Als vakbeurs ontvangen we de kanjers van de branche en zien wat voor innovatieve en creatieve kwaliteiten de Hollandse tuinbouwsector in huis heeft. Ondernemers die in Nederland en daarbuiten alles geven en die ervoor zorgen dat de Nederlandse tuinbouwsector een bepalende speler is op de wereldmarkt.

Innovaties en inspiratie

Kennis vergaren is voor bezoekers een van de voornaamste redenen van een beursbezoek. Toon als exposant uw noviteiten of speel in op ontwikkelingen in de branche en inspireer de bezoekers!

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens de vakbeurs versterkt u bestaande contacten en legt u de basis voor nieuwe. Ontmoet ruim 14.000 professionals uit de glastuinbouwsector.

Inspelen op actuele thema's

In verschillende themagebieden komen actuele thema's aan bod, zoals fossielvrij telen, cannabis, zachtfruit onder glas en verpakkingen, etikettering en labeling. Hoe speelt u hierop in?

Aftermovie HortiContact 2019

"Bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden op deze beurs. Het is heel laagdrempelig."

"We laten ons nieuwe product zien dat we hebben gelanceerd en kunnen dit eindelijk delen met onze klanten. Daar zijn we trots op."

"We staan op de beurs omdat het de belangrijkste beurs is voor de Nederlandse tuinbouw. Om telers te ontmoeten en te spreken."

Scroll naar top