18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen?

HortiContact is de grootste vakbeurs voor de Nederlandse glastuinbouw, waar jij niet mag ontbreken. Ontmoet duizenden professionals uit de glastuinbouwsector in slechts drie dagen tijd. HortiContact biedt je de kans je merk te versterken, nieuwe zakelijke contacten te leggen en jullie marktpositie te versterken. HortiContact is gericht op de meest actuele thema’s binnen de glastuinbouwsector en bereidt je voor op de toekomst.

Benieuwd naar waarom exposanten deelnemen aan HortiContact?

Onze exposanten vertellen je waarom ze deelnemen aan HortiContact en wat je mist als je níet aanwezig bent.

HortiContact 2024

"Als we hier niet zouden staan, zouden we onze Nederlandse telers en kwekers missen. Die denken dan ook 'Waar is KUBO? Vinden ze ons nog wel belangrijk?' Dat is onze voornaamste reden om hier elk jaar weer te zijn."

Mark Hoogendoorn, KUBO

Innovaties en inspiratie

Kennis vergaren is voor bezoekers een van de voornaamste redenen van een beursbezoek. Toon als exposant jouw noviteiten of speel in op ontwikkelingen in de branche en inspireer de bezoekers!

Relaties versterken én uitbreiden

Tijdens de vakbeurs versterk je bestaande contacten en leg je de basis voor nieuwe. Ontmoet duizenden professionals uit de glastuinbouwsector.

Inspelen op actuele thema's

Tijdens HortiContact staan actuele thema's zoals de toekomst van de glastuinbouw, duurzaamheid en uitgangsmaterialen centraal. Ook is er veel aandacht voor innovaties uit de sector.

Scroll naar top