18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Nieuws

Nieuws

HortiContact 2024 brengt teler en kweker weer samen

De afgelopen editie van de glastuinbouwvakbeurs HortiContact op 5, 6 en 7 maart in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen, zo meldt beursorganisator Easyfairs. In totaal presenteerden zich 318 exposanten aan 7.812 vakprofessionals. Meer dan de helft van de exposanten heeft zich tijdens de beurs alweer ingeschreven voor de editie in 2025.

Lees verder »

Onderzoek naar biostimulanten aan HAS green academy

HAS green academy voert verschillende onderzoeken en adviestrajecten uit op het gebied van duurzame landbouwoplossingen en de interactie tussen de bodembiologie en de plant, en het gebruiken van deze interactie om de bodem vitaler en duurzamer te maken. Dit gebeurt binnen het lectoraat Levende bodem werkt! en in samenwerking met andere kennisinstellingen en bedrijven.

Lees verder »

Eerste editie Nationaal Horti Symposium

Op 6 maart, voorafgaand aan HortiContact vindt de eerste editie van het Nationaal Horti Symposium plaats, dat in het teken staat van de toekomst van de glastuinbouwsector. We gaan in op de meest cruciale vraag binnen de Nederlandse glastuinbouwsector van dit moment: hoe gaat de sector met zijn energierisico om en welke mogelijke strategieën levert dat op?

Lees verder »
Scroll naar top