Ik ben exposant

Hoe de beurs te promoten?

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je in januari een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname en uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs. 

Vermeld dat bezoekers e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vind je op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houd deze pagina dus goed in de gaten. Je kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op je website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant word je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd je mail in de gaten. 

Scroll naar top