18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Hoe de beurs te promoten?

Hoe de beurs te promoten?

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

In aanloop naar de beurs kun je in jullie eigen ”My Easyfairs” diverse marketingmaterialen terugvinden.  De map bevat het beurslogo in verschillende formaten en diverse banners. Gebruik het logo en de banners op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt steeds verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op jouw website, in jouw e-mailhandtekening of in jouw digitale nieuwsbrieven. In je online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je in februari een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname en uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs. 

TIP:

Vermeld dat bezoekers e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link vind je in My Easyfairs (kopje ‘Nodig uw klanten uit met uw persoonlijke registratielink’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat. Je kunt de persoonlijke registratielink ook direct plaatsen in je e-mailhandtekening of achter een banner op je website, zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen. 

Uitnodigingsservice

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vind je door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant word je persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd je mail in de gaten. 

Scroll naar top