18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Nodig jouw relaties uit

Nodig jouw relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee jij kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business. Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt je relatielijst in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop. 

Jullie relatielijst (max. 2.000 adressen) moet uiterlijk 16 december 2024 geüpload zijn via My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

De belangrijkste voordelen van deelname voor jou op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld. In de afbeeldingen zie je op welke wijze jouw bedrijfsnaam weergegeven wordt.

2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-proof!

Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor jou ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijst(en) in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kunt je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

3. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

Je wil rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van jouw relatielijst(en) voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof.

Omdat wij je voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om je relatielijst(en) aan te leveren geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van je relaties. Data van potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van HortiContact en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, ontvangen een uitnodiging per mail en niet per post. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om je relatielijst(en) eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van je bestaande en beoogde relaties.

Voor jou op een rij:

Scroll naar top