18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Smart Badge

De Smart Badge technologie

Tijdens een beursbezoek aan HortiContact is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de “Smart Badge technologie” kun je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt.

Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen. 

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Hoe werkt het?

1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge - Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid

2. Je ontvangt de volgende ochtend alle verzamelde exposanteninformatie

Jouw voordelen

Je badge is jouw virtuele draagtas tijdens je beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

Je weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt de volgende ochtend een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij bezocht hebt.

Scroll naar top