5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

MWM Benelux BV

MWM Benelux BV

Over ons

Sinds de oprichting van onze fabriek in 1871 door Carl Benz, ontwikkelt en produceert MWM duurzame gasmotoren en generatoren in Mannheim (D). Door innovatie is MWM altijd in staat gebleken nieuwe, geavanceerde oplossingen te bieden in een snel veranderende wereld. Dat heeft ertoe geleid dat MWM is geworden tot wat het vandaag is: één van ‘s-werelds meest toonaangevende leveranciers van zeer efficiënte en milieuvriendelijke warmtekrachtkoppelingssystemen.

Het productaanbod van MWM omvat gasmotoren en aggregaten met een vermogen van 400 KWe tot 10.300 kWe. De gasmotoren kunnen worden gebruikt met verschillende soorten gas zoals aardgas, mijngas, biogas, stortgas, rioolgas en gas dat veel waterstof bevat. Daarnaast zijn de gasmotoren van MWM in hoge mate ongevoelig voor een veranderende gassamenstelling. Ze zijn ontworpen voor een maximale elektrische en thermische efficiëntie, lage bedrijfs- en onderhoudskosten en een hoge betrouwbaarheid. Onze WKK-installaties zijn in staat een totaalrendement van meer dan 90 procent te behalen.

MWM Benelux B.V. te Rotterdam is 100% eigendom van de fabriek in Mannheim en wij zijn toegewijd aan het 24/7 ondersteunen van onze klanten gedurende de totale levensduur van de WKK. De onderhoudsdienst is over geheel Nederland en België verspreid, waardoor er altijd een bekwame onderhoudsmonteur bij u in de buurt is. Onze warmtekrachtcentrales zijn uitgerust met een Total Electronic Management (TEM) controle systeem met remote data verbinding. Ons logistieke proces is geoptimaliseerd waardoor wij in staat zijn om snel de benodigde reserveonderdelen op plaats van bestemming te leveren; dit kan tevens via nachtlevering. Bovendien zijn de servicebussen van onze monteurs voorzien van de meest gangbare reserveonderdelen.

Wie kiest voor MWM, kiest voor de groots mogelijke efficiency en betrouwbaarheid.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top