Looije Agro Technics BV

Looije Agro Technics BV

Over ons

Looije Agro Technics is een onafhankelijk bouwmanagementbureau gespecialiseerd in de glastuinbouwsector.
Onze kernactiviteiten zijn: haalbaarheidsonderzoeken, kostenprognoses, ontwerpen van tuinbouwbedrijven en bedrijfsinrichtingen, aankoopbegeleiding, vergunningen rondom tuinbouwprojecten, energieconsultancy, compleet bouwmanagement en bouwregie en tuinbouwgebiedontwikkeling.

Looije Agro Technics is tegenwoordig wereldwijd actief.

Looije Agro Technics bestaat uit stuk voor stuk betrokken adviseurs. Ons doel is het bereiken van een optimaal resultaat bij het realiseren van uw plannen. Ons dagelijks werk is het voorbereiden en realiseren van glastuinbouwprojecten en kennen de sector dus door en door. Van die kennis en ervaring willen we u graag gebruik laten maken.

Sinds 1997 begeleidt Looije Agro Technics tuinders met alles wat nodig is vanaf het eerste idee ‘Ik wil een kas bouwen’ tot het moment dat er daadwerkelijk geteeld wordt. De glastuinbouwsector heeft een enorme groei en schaalvergroting doorgemaakt. Als onafhankelijk gespecialiseerd bureau voor deze sector zijn wij meegegroeid.

Voor iedere vraag is de juiste specialistische kennis in huis beschikbaar en direct inzetbaar.

Ook buiten de belangrijke doelgroep ‘tuinbouw bedrijven met bouwplannen’ zijn er ook andere organisaties of overheidsinstellingen die een beroep doen op onze onafhankelijke expertise.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top