JB Groep

Over ons

De JB Groep is uitgegroeid tot een service en groothandelsbedrijf voor alle soorten pompen voor de tuinbouw, building en industriële sector. Daarnaast is JB Groep gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van pompen en pompinstallaties.

Ook worden er constructies op maat gemaakt, voor nagenoeg elke toepassing: van pompframes tot zetwerk van RVS, staal en aluminium. Wij staan sinds jaar en dag garant voor kwalitatief goede en betrouwbare producten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Daarnaast worden er complete (hogedruk)nevelinstallaties van hoogwaardig RVS in eigen huis gemaakt, naar de wensen van de klant. De laatste jaren neemt het areaal nevelinstallaties behoorlijk toe en behoort het tot de standaardelementen van een kas. Om de nippels op de stralen te lassen heeft JB Groep een lasrobot ontwikkeld die bijna 24 uur per dag actief is. Het bedrijf heeft alles in eigen hand; van de constructie tot aan de elektrische panelen. De nevelinstallaties worden wereldwijd in kassen geïnstalleerd, maar ook in dierentuinen en pretparken.

Gemarkeerd product

Cloud control

Onze besturingspanelen voorzien van een Cloud control besturing. Wat deze besturing zo uniek maakt is dat deze op afstand, zowel te bedienen als te monitoren is wanneer er een stabiele internet verbinding aanwezig is, met behulp van de daarvoor bestemde software en een eigen inlog account. Mocht er zich een storing voor doen wordt er een bericht gezonden naar JB Groep en zijn wij tijdig op de hoogte dit zo spoedig mogelijk op te kunnen lossen. Is dit niet op afstand te verhelpen zullen wij de eindgebruiker een advies mailen hoe deze is op te lossen op locatie. Alle storingen en meldingen worden geregistreerd en zijn ten alle tijden terug te halen. De software beschikt tevens over de functie meldingen ‘onderhoud’ en of wanneer er iets aan bijna aan vervanging toe is. Wij ontzorgen hiermee onze klant en streven hierbij naar een langere levensduur en minder kans op storingen.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top