5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

HS Tuinbouw Service B.V

HS Tuinbouw Service B.V

Over ons

Wij ontzien onze klanten van A tot Z in alles omtrent hun kas. Van kasonderhoud tot reiniging van de moeilijkst bereikbare plekken en van funderingsherstel tot het verhelpen van grootschalige calamiteiten in binnen- en buitenland. Ons grote team met uitsluitend gecertificeerde monteurs staat 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Vacatures

Teamleider scherming gezocht!

Wil jij werken bij dé totaalpartner voor service in de tuinbouw? Onze werkzaamheden variëren van het bouwen van grote productiekassen tot het reinigen van de moeilijkst bereikbare plekken.
Dagelijks werken we met 12 teams op verschillende locaties, overal ter wereld. Vanwege onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar een ervaren teamleider scherming!

Als teamleider scherming heb jij de leiding over een team met monteurs. Dagelijks stuur je dit team aan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en je behoudt het overzicht tijdens de uit te voeren werkzaamheden. Vervolgens koppel je dit helder terug aan de uitvoerders en werkvoorbereiding, met wie je dagelijks contact hebt. Zelf wordt je begeleid door de uitvoerders.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top