5, 6 & 7 maart 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Hoogendoorn Growth Management

Hoogendoorn Growth Management

Over ons

Over Hoogendoorn Growth Management

Hoogendoorn staat bekend als de meest innovatieve leverancier van oplossingen voor procesautomatisering in de tuinbouw. We streven al meer dan 50 jaar naar het optimaliseren van het kasklimaat, het vergroten van opbrengsten en het managen van kosten en risico’s in de glastuinbouw. Onze automatiseringsoplossingen dragen bij aan een duurzaam gebruik van water en energie en zijn beschikbaar in verschillende talen. De Hoogendoorn producten worden ondersteund door een compleet pakket van servicegerichte diensten, zoals ons klantenportaal Hoogendoorn Online, lokale onderhoudsservice, 24-uurs helpdesk en gebruikers- en teeltgerichte trainingen. We bieden deze diensten aan via onze lokale kantoren en wereldwijde partnernetwerk.

Onze producten:
Wij leveren wereldwijd gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen met een focus op: klimaatmanagement, watermanagement, energiemanagement, data-management & productie en kwaliteitsmanagement.

Next generation iSii | all-in-one procescomputer
In alle soorten kassen wereldwijd monitort en regelt de next generation iSii procescomputer het klimaat- irrigatie- en energiemanagement. Dit gebruiksvriendelijke systeem is voorzien van geavanceerde regelingen, zoals de voorregeling, de zelflerende verwarmingsregeling en de proactieve weersverwachting die anticipeert op veranderende weersinvloeden. Dit resulteert in een stabiel kasklimaat, efficiënt watergebruik, laag energieverbruik en hoge opbrengsten. Via intelligente grafische set points (ViP) kunnen telers hun eigen strategie instellen met behulp van eigen gekozen parameters zoals straling en windsnelheid. Daarnaast maakt het systeem gebruik van natuurlijke ventilatie en is het systeem uitgerust met de beste industriële hardware componenten op de markt, waaronder een solide harde behuizing, dual-core processoren en back-up functionaliteiten.

iSii compact | Klimaat en irrigatie computer
De gebruiksvriendelijke iSii compact monitort en stuurt de irrigatie in kassen en in buitenteelt aan en beheerst het kasklimaat. Op basis van de behoefte van de plant wordt het juiste startmoment, de frequentie en de duur van de watergift gekozen. Door de afstemming van de watergift op de behoefte van de plant (en indien mogelijk recirculatie) bespaart de iSii compact water en meststoffen. Om de groeifactoren te optimaliseren regelt de klimaatsoftware onder andere de schermen, de verwarming, de ventilatoren en de Pad & Fan aansturing. Dankzij de iSii compact kunnen telers hun opbrengsten verhogen en ziekten en plagen reduceren. De iSii compact kan worden bediend via pc, tablet of smartphone. Bovendien maakt de modulaire structuur van de software het voor telers mogelijk om een aangepast systeem samen te stellen dat alleen de gewenste regelingen bevat.

Work-IT | Arbeid en productieregistratiesysteem
Work-IT combineert real-time informatie over bijvoorbeeld personeelsprestaties, planning, salarisadministratie, kwaliteit en voorraad met kosten. Hierdoor kunnen arbeid, productie en de gezondheid van gewassen op een efficiënte manier worden beheerd. Daarnaast helpt het systeem bij het nemen van kostenbesparende maatregelen. Met Work-IT kan data gemakkelijk worden gemonitord en geanalyseerd zoals personeelsprestaties, oogstactiviteiten en gewasgezondheid. Bovendien wordt voedselveiligheid gerealiseerd door kwaliteitscontrole, tracking en tracing en de registratie van ziekten en plagen.

Service & Support
Door kennis te delen, stimuleren wij telers om gewas van hoogwaardige kwaliteit te produceren volgens duurzame en verantwoordelijke productiemethoden. Onze helpdesk biedt u 24/7 support.

Hoogendoorn Online
Hoogendoorn Online is het klantenportaal van Hoogendoorn. Het klantenportaal geeft toegang tot aanvullende producten en services: Hoogendoorn AcadeMe, Service Protection Plan, online back-up & online helpdesk. Via onze online helpdesk heeft u ook toegang tot onze uitgebreide kennis database met antwoorden op veel gestelde vragen. Bovendien worden ook gebruikerstips gedeeld en worden verschillende whitepapers aangeboden, bijvoorbeeld over Plant Empowerment.

Hoogendoorn AcadeMe
Hoogendoorn AcadeMe is onze online leeromgeving. Via dit e-learning platform bieden we verschillende trainingscursussen aan, van gebruikerstrainingen (basis tot gevorderd) tot Plant Empowerment cursussen en onderhoudstraining. Iedere cursus bestaat uit verschillende leermiddelen, zoals animaties, video’s, whitepapers en simulaties

Webinars
Een Webinar is een online seminar of interactieve training die we aan al onze klanten op aanvraag bieden. Een Webinar is speciaal ontwikkeld voor klanten die behoefte hebben aan een aangepaste training over specifieke onderwerpen binnen hun eigen teelt, te volgen vanaf hun eigen werkplek.

Voor meer informatie over Hoogendoorn Growth Management, bezoek onze stand tijdens de Horticontact: C124

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top