DCM Nederland

DCM Nederland

Over ons

De Ceuster Meststoffen is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en ecologische meststoffen.

DCM zet sterk in op onderzoek, waarbij het eigen Research & Developmentteam samenwerkt met diverse partners uit de academische wereld en onderzoekscentra. Hierdoor is DCM voorloper in innovatieve oplossingen voor consumenten en professionele eindgebruikers.

Dankzij eigen filialen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar ook door partnerships met distributeurs in tal van andere landen, wordt onze kwaliteit wereldwijd gewaardeerd.

Nieuws

Vacatures

Accountmanager tuinbouw

DCM Nederland is een sterk groeiende onderneming en produceert organische meststoffen, bodemverbeteraars en biostimulanten. De producten van DCM worden toegepast in de tuinen akkerbouw, de hoveniers-, openbaar groen- en sportveldensector. De verkoop aan telers
verloopt via dealers waarbij de accountmanager een adviserende rol heeft richting dealers, substraatleveranciers en telers. Ter uitbreiding van het tuinbouw team zijn we op zoek naar een accountmanager die zich gaat richten op het ondersteunen van dealers, substraatleveranciers en telers in diverse tuinbouwsectoren. Werkgebied: gehele land met de nadruk op het zuiden en westen.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top