18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Centrica Business Solutions BV

Centrica Business Solutions BV

Over ons

Centrica Business Solutions bouwt, beheert en onderhoudt energiemiddelen die organisaties helpen C02-neutraal te worden en geld te besparen. Wij zijn gespecialiseerd in energieoplossingen op locatie, achter de meter, voor middelgrote en grote industriële bedrijven, de gezondheidszorg, recreatie en tuinbouw.

Met meer dan 200 jaar ervaring in de energiemarkt hebben we de diepgaande industriële expertise die nodig is om uw end-to-end warmte- en energiebehoeften te leveren. We integreren drijvende zonne-energie op locatie en warmtekrachtkoppeling die klaar is voor waterstof. Dit wordt gecombineerd met toonaangevende operationele en onderhoudscapaciteiten.

Ondersteund door ultramoderne, eigen bewakingstools en mogelijkheden voor energiehandel, kunnen we ook activa optimaliseren en groene energie inkopen. Onze oplossingen helpen organisaties om de eisen van milieu en winst in balans te brengen.

We hebben jarenlang energiefaciliteiten op nutsschaal gebouwd en geëxploiteerd, dus we kennen de potentiële uitdagingen en valkuilen door en door. We weten ook hoe we nieuwe kansen maximaal kunnen benutten. Wij zijn een groot nutsbedrijf met een sterke balans en diepgaande technische vaardigheden, waarop u kunt vertrouwen om uw koolstofarme energiebehoeften op te lossen. Samen geven we vorm aan het energielandschap van de toekomst.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top