18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

ARANET | SAF TEHNIKA JSC

ARANET | SAF TEHNIKA JSC

Over ons

Aranet, het gewaardeerde merk van SAF Tehnika JSC, brengt ruim twintig jaar expertise op het gebied van draadloze transmissie naar HortiContact. Als marktleider op het gebied van draadloze sensortechnologie verbetert Aranet de mondiale tuinbouw aanzienlijk, met een aanwezigheid in meer dan 130 landen. De geavanceerde sensoren van Aranet zijn cruciaal voor het garanderen van precisie in de omgevingscontrole – een sleutelfactor voor optimale plantengroei, stressvermindering en het afstemmen van irrigatie- en voedingssystemen.
Waarom kiezen voor draadloze oplossingen van Aranet?
Uitgebreid sensorportfolio: Ons gevarieerde assortiment sensoren voldoet aan een breed scala aan tuinbouwbehoeften.
Integratieflexibiliteit: Wij bieden efficiënt gegevensbeheer dat compatibel is met verschillende platforms, waardoor een naadloze integratie wordt gegarandeerd.
Mobiliteit en nauwkeurigheid: onze innovatieve draadloze sensoren bieden kritische inzichten en minimaliseren tegelijkertijd fouten, waardoor de betrouwbaarheid van omgevingsmonitoring wordt vergroot.
Gemakkelijk te installeren en te onderhouden: Onze sensoren zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook kosteneffectief en vrijwel onderhoudsvrij.
Kostenefficiëntie: De oplossingen van Aranet leiden tot aanzienlijke besparingen op de installatiekosten, wat vooral gunstig is bij opstellingen waarbij meerdere sensoren betrokken zijn.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top