Alweco Scherminstallaties BV

Alweco Scherminstallaties BV

Over ons

Eigen ontwikkeling, eigen productie en een perfect wereldwijd dealernet.

Samen met specialistische leveranciers uit Nederland en lokale toeleveranciers voor de tuinbouw, ontwikkelt en produceert ALWECO scherminstallaties voor kwekers, waar ook ter wereld.

Het technische team van ALWECO weet op praktische wijze hun eigen kennis, de input van specialisten en technische vernieuwingen samen te voegen, waardoor schermsystemen op maat aangeboden kunnen worden. Voor glazen en plastic kassen, maar ook voor andere constructies die gebruikt worden voor de opkweek van sierteeltproducten, fruit en groentegewassen.

Maar dat is niet de enige reden waarom steeds meer kwekers voor ALWECO kiezen. Ook door de glasheldere en scherpe offertes, strakke werkwijze, plezierige samenwerking en de zorgvuldig geselecteerde dealers, weten steeds meer kwekers in binnen- en buitenland ALWECO te vinden. Al meer dan 35 jaar!

Nieuws

Vacatures

Werkvoorbereider/technisch tekenaar

Je wordt medeverantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van nieuwe schermprojecten, in binnen- en buitenland. Van het plannen, in detailtekeningen uitwerken, het uittrekken van alle benodigde materialen tot het inkopen van deze materialen.

View Jobs Ads »

Calculator (full-time / part-time)

Wat ga je doen?
Vanuit ons kantoor in Maasdijk ben je mede-verantwoordelijk voor het opstellen van juiste calculaties en offertes voor complete schermsystemen, renovaties en gaassystemen.

Om te kunnen zorgen voor een complete calculatie en offerte zul je regelmatig contact op moeten nemen met diverse leveranciers, in binnen- en buitenland, voor actuele prijzen, levertijden en technische informatie. Na het opstellen van de calculatie en de offerte bespreek je deze met 1 van onze vertegenwoordigers of rechtstreeks met 1 van onze vele buitenlandse agenten. Verder onderhoudt je dagelijks contact met onze vertegenwoordigers, klanten en de afdelingen inkoop en werkvoorbereiding.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top