Vollebregt-Barten Onroerend Goed BV

Vollebregt-Barten Onroerend Goed BV

Over ons

Compleet in dienstverlening: van aankoop tot verkoop, van onteigening tot reconstructie!
Vollebregt Barten is meer dan 40 jaar actief waar het gaat om makelaardij in de glastuinbouw. Met een enthousiast team zijn wij volledig gespecialiseerd op dit terrein en werken vanuit Honselersdijk.

Als ondernemer in de glastuinbouw kunt u vroeg of laat met complexe zaken te maken krijgen, die u mogelijk nooit eerder aan de hand heeft gehad, waaronder:
* het taxeren van uw glastuinbouwbedrijf;
* de aan- of verkoop van een bedrijf;
* een verkoop aan de overheid of projectontwikkelaar;
* een onteigeningsprocedure;
* een reconstructie van meerdere bedrijven;
* de overdracht van uw bedrijf;
* het oprichten, splitsen of beëindigen van een firma of B.V.

Zaken waarin Uw financiële belangen en Uw toekomst centraal staan, maar waarbij het niet alleen om de cijfers draait. Dan is het goed te weten dat er een bedrijf is dat veel van Uw belangen kan behartigen. Een gesprekspartner die aan een half woord genoeg heeft. Zo’n bedrijf is Vollebregt Barten.

U kunt rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, gedegen kennis van de markt en uiteraard volledige inzet om voor u het beste resultaat te bereiken. Een oplossing die op korte èn lange termijn zijn waarde bewijst. Betrouwbaarheid komt daarbij vóór alles.
Daarmee heeft Vollebregt Barten in en buiten het Westland een goede naam opgebouwd en dat kunnen we u bewijzen als u van één van onze diensten gebruik maakt.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top