Van der Mark Ketelonderhoud

Van der Mark Ketelonderhoud

Over ons

Sinds de oprichting van Van der Mark Ketelonderhoud in 1969 houden wij ons bezig met het onderhoud van cv-ketels en stoomketels. In de beginjaren van dit familiebedrijf zijn de activiteiten uitgebreid met het reinigen van oliegestookte ketels. Het werk breidde zich al snel uit met het vervangen en repareren van vuurvast metselwerk. Nadat in de jaren 70 de meeste ketels in Nederland waren omgebouwd naar gasgestookt, hebben we ons werk aangepast naar totaal onderhoud. Van onderhoud tot het reviseren van appendages. In de loop der jaren gaan we dieper in op het totaalbeeld van stoomtechnologie. Dit betekent dat wij de complete stoominstallatie tot en met de condenspot voor u kunnen onderhouden.
Op dit moment kunnen wij u voor iedere stoomketel een totaal onderhoudspakket aanbieden. Alle functionele onderhoudswerkzaamheden aan de cv-ketel voeren wij in eigen beheer uit. Indien gewenst kunnen wij ook branderonderhoud regelen zodat u één partner heeft voor totaal onderhoud.

Anno 2023 zijn wij in de tuinbouwsector betrokken bij o.a. ketelonderhoud, branderonderhoud, kasverwarming, tafelverwarming, aardwarmteprojecten, metselwerk en leidingwerk.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top