Van de Lande B.V.

Van de Lande B.V.

Over ons

Van de Lande is producent van een uitzonderlijk breed programma aan fittingen en armaturen uit PVC en PE. Meer dan 4500 artikelen worden in eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Elk Van de Lande product ondergaat strenge visuele en functionele controles, waarmee wij onze afnemers wereldwijd de zekerheid van topkwaliteit bieden. Wij noemen dat onze Quality Standard.

Bij Van de Lande zijn we nieuwsgierig en ambitieus, altijd op zoek naar mogelijkheden om onze producten nog beter te maken. We kunnen dit doen omdat we door de jaren heen een enorme hoeveelheid kennis hebben opgedaan. Bovendien anticiperen we proactief op de wensen van klanten over de hele wereld. Onze innovatieve aanpak heeft geresulteerd in productlijnen van PVC-U, PVC-C, PP en PE, in tal van kleuren en accenten en op maat gemaakte oplossingen voor speciale en / of uitzonderlijke toepassingen. Van de Lande-producten werden bijvoorbeeld zelfs gebruikt in het zwembad van de Olympische Spelen in Londen.

Gemarkeerd product

PE100

PE100

Bij Van de Lande zijn we al jarenlang gespecialiseerd in het spuitgieten van PVC-U fittingen en afsluiters. De door ons opgedane expertise op het gebied van PVC-U hebben wij later in ons PVC-C programma gebruikt en is nu ook ingezet in ons hoogwaardige PE100 assortiment. Waar wij eerst een beperkt aantal artikelen op de markt hebben gebracht, is er nu een compleet PE100 programma beschikbaar in zowel SDR11 als SDR17. Ons PE100 programma wordt aan strikte visuele en functionele controles onderworpen, zodat deze meevoert op de hoogste kwaliteitsstandaarden zoals we die bij Van de Lande hanteren. Dit heeft geresulteerd in een voor u onderscheidend PE100 product met een uitstekende dimensionering.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top