Stolze

Over ons

Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit. Techniek is onze passie. Geen installatie is hetzelfde en wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen in een deugdelijke en betrouwbare oplossing op maat. Van ontwerp tot en met realisatie en toegespitst op uw unieke situatie, of het nu gaat om een klimaatcomputer of om de volledige integratie van diverse installaties. De installatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Met hoofdzakelijk eigen monteurs en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen. Onze uitvoerders begeleiden dit traject vanaf de voorbereiding tot aan de oplevering. En ook na de installatie staan we 24 uur per dag voor u klaar met een team van ervaren servicemonteurs.

Gemarkeerd product

Stolze Las Systeem

Voor het maken van de strengen gebruiken we het ‘Stolze Las Systeem’ (SLS). Waar we in het verleden bij elk armatuur een lasdoos monteerden, wordt nu bij elke lamp de voedende kabel niet meer onderbroken en zijn de lasdozen overbodig. We rekenen de lengte uit tot de eerste lamp en lassen vanaf dit punt de stekker van het armatuur aan de voedingskabel. We snijden een zogeheten aftakklem in het koper van de voedende ader. Op deze manier is het niet nodig de voedende kabel door te knippen. De las wordt door middel van krimpkous tot één solide verbinding gemaakt. Elke streng wordt na fabricage getest door een hoog vermogen op de kabel te zetten. Ook wordt de waterdichtheid van de aftakkingen steekproefsgewijs getest.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Photostudio Gerard-Jan Vlekke / Fotovak

Werkvoorbereider elektrotechniek

Heb jij een afgeronde opleiding elektrotechniek en lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van grote projecten binnen de tuinbouw? Dan ben jij onze Werkvoorbereider elektrotechniek!

Als werkvoorbereider elektrotechniek zorg jij aan de hand van een calculatie dat tekeningen, materialen en arbeid ten behoeve van de uitvoering van een project of opdracht, op de juiste wijze is voorbereid. Je bent verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. In samenwerking met de projectleider los je eventuele technische vraagstukken op en beantwoord je technische vragen van de klant. Samen met jouw team zorg je voor een prettige werkrelatie met de klant.

Lees verder »
Photostudio Gerard-Jan Vlekke / Fotovak

Projectleider (export)

Heb jij ervaring als werkvoorbereider of projectleider export en regel jij graag internationale projecten binnen de tuinbouw en techniek van A tot Z? Dan ben jij onze projectleider export.

Als Projectleider Export ben jij verantwoordelijk voor de planning, werkvoorbereiding en projectleiding van onze buitenlandse projecten. Jij bent onder andere het eerste aanspreekpunt voor de klant, je bezoekt periodiek de projecten in het buitenland, je begeleidt de monteurs en houd je bezig met de kwaliteit van het werk en de projecten.

Lees verder »
Photostudio Gerard-Jan Vlekke / Fotovak

Werkvoorbereider watertechniek (export)

Heb jij passie voor watertechniek en altijd ideeën hoe iets technisch slimmer kan? Dan ben jij onze Werkvoorbereider watertechniek export!

Jij zorgt ervoor dat de ontwerp- en uitvoeringstekeningen en materiaallijsten, ten behoeve van de uitvoering van een project, op de juiste wijze zijn voorbereid. In samenwerking met andere afdelingen los je eventuele technische vraagstukken op en zorg je er samen voor dat onze internationale klanten tevreden zijn.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top