Rofianda Trading B.V.

Over ons

Rofianda heeft een volledig zonlicht spectraal led armatuur. Deze belichtingsoplossing is werkelijk een kopie van de zon en dus uitermate geschikt voor ieder gewas. Omdat wij slechts van 1 type chip gebruik maken hebben wij geen ongevulde delen in het spectrum. We kunnen werken met verschillende par waardes, waarbij we tevens kunnen sturen op het groeistadium waarin het gewas zich bevindt. Dankzij de praktische opbouw zijn de oplossingen eenvoudig te gebruiken in bestaande systemen of eenvoudig uit te rollen in nieuwe systemen. De verlichting is daarnaast te sturen met behulp van de klimaat computer of door middel van simpele schakelingen.

Onze systemen zijn zo ontwikkeld dat zij niet alleen geschikt zijn voor de tuinbouw. We hebben ook oplossingen voor onderzoeksinstellingen, kweekkarren, vertical farming, container teelt etc.

Gemarkeerd product

Assimilatie belichting: Vol zonlicht spectrum, voor kassen

Vol spectraal zonlicht assimilatie belichting (380-780nm). Het spectrum wordt gegenereerd door slechts 1 led chip. Dit spectrum is geschikt voor elk gewas dat haar optimale groei kent onder zonlicht. Dankzij de hoge effectiviteit kan met minder licht eenzelfde/betere groei en opbrengst worden behaald. Naast oplossingen voor de glastuinbouw zijn ook oplossingen voor de algenkweek, vertical farming, onderzoeksinstellingen etc. beschikbaar.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top