Nitea IT Solutions

Nitea IT Solutions

Over ons

Nitea werd in 1999 opgericht door kwekers voor kwekers en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde Work-IT software een sterke marktpositie. Nitea werkt actief samen met diverse leveranciers in de sector om producten effectief op elkaar te laten aansluiten en hierdoor klanten te ontzorgen bij de invoering en gebruik van hun automatiseringstoepassingen.

Onze software wordt in de Benelux rechtstreeks en daarbuiten via partners verkocht. Inmiddels zijn meer dan 300 kwekerijen en verschillende verpakstations voorzien van Work-IT software van Nitea. Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Gemarkeerd product

Work-IT Web

Work-IT Web

Work-IT Web is de volgende generatie Work-IT Software welke volledig via de browser te bedienen is. Nitea is voor het grafische ontwerp van schermen een samenwerking aangegaan met een gerenommeerd UX & UI bureau. Na afronding van het project vervangt Work-IT Web de huidige Work-IT Client versie, met behoud van de grote range aan functionaliteiten en mogelijkheden welke deze reeds bezit.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top