Netafim Netherlands BV

Netafim Netherlands BV

Over ons

Netafim, onderdeel van Orbia, is de wereldwijde marktleider in precisie-irrigatieoplossingen voor een duurzame toekomst.

Producten

Nieuws

Vacatures

Netafim Netherlands is op zoek naar een: (Junior) Purchaser

Als (Junior) Purchaser heb jij een belangrijke rol binnen het Supply Chain team. Jij bent namelijk operationeel verantwoordelijk voor een tijdige en correcte inkoop van producten en diensten voor Netafim Netherlands. Daarnaast werk je ook op tactisch niveau, door duidelijke afspraken met leveranciers over prijs-kwaliteit verhouding, levertijden en service te maken en naleving hiervan te bewaken. Samen met je leidinggevende, de Purchase Manager, ben je betrokken bij het specificeren van inkoopbehoeftes en het optimaliseren van de inkoopprocessen. Je hebt dus naast contact met externe leveranciers ook veel intern contact met de afdelingen Sales, Logistics & Finance.

View Jobs Ads »

Netafim Netherlands is op zoek naar een: Accounts Payable Representative

Ben jij goed met cijfers en werk je secuur? Dan zoeken we jou! Als Accounts Payable Representative ben je onderdeel van ons Finance team en verwerk jij alle inkomende facturen. Hierbij ben je van a tot z verantwoordelijk: registratie, accorderen en betalen. Je werkt nauw samen en stemt af met onze collega’s van andere afdelingen zoals inkoop en sales. Door jouw talent in organiseren zorg jij voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van alle facturen. Ook kijk je kritisch naar processen en inïteer je verbeteringen die je bespreekbaar maakt met je leidinggevende, onze CFO.

Lees verder op onze website: https://www.netafim.nl/career/accounts-payable-representative/

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top