MVO Energy Services BV

MVO Energy Services BV

Over ons

MvO Energy Services B.V. levert diverse merken WKK’s, zowel nieuw als gebruikt, waaronder MTU, Jenbacher, M.A.N., Caterpillar, Waukesha en Deutz/MWM. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bio-WKK’s en stortgasmotoren. Door jarenlange ervaring met bio- en stortgasinstallaties zijn wij in staat om meer rendement uit uw installatie te halen. Bovendien blijven WKK motoren in de toekomst een rendabele investering.

Service en onderhoud:
Voor wat betreft het onderhoud van uw WKK installatie, bieden wij u het complete pakket aan. Of u een (uitgebreid) servicecontract wilt of juist alles op regiebasis, bij MvO Energy Services kunt u rekenen op de beste service! Ons vakkundige team heeft alle kennis in huis voor het oplossen van (complexe) storingen. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met alle gangbare besturingen zoals onder andere, Comap, Terberg, Master Control en PLC’s. Ook voor het uitvoeren van generatorinspecties, elektrisch onderhoud en oliebemonstering bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten

Nieuws

Vacatures

WKK Servicemonteur

MvO Energy Services B.V., gevestigd in Aalsmeer, is een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van warmtekrachtinstallaties (WKK’s). Het bedrijf is werkzaam in heel Nederland en heeft een divers klantenbestand, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.

Ons team bestaat uit elf medewerkers. Door de aanhoudende groei binnen het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar versterking. Hard werken in een gemoedelijke sfeer, flexibel zijn en goed communiceren is ons motto.

Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar ook regelmatig in teamverband. Je communiceert nauw met onze planning/werkvoorbereiding. Nauwkeurig en tijdig rapporteren over je werkzaamheden is een belangrijk onderdeel van je functie.
Tijdens je inwerktraject ga je eerst met een aantal van onze ervaren monteurs op pad. Ze laten je zien hoe wij werken en zo kun je gelijk je collega’s beter leren kennen. Na je inwerktraject ga je zelfstandig op pad voor onderhoudswerkzaamheden aan WKK’s.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top