Hortilux Schréder

Over ons

Hortilux Schréder gevestigd in Monster (ZH), is marktleider in de ontwikkeling, levering en toepassing van groeilichtoplossingen (LED, HPS en hybride) voor de internationale glastuinbouw en indoor farming.

Hortilux heeft als missie om telers wereldwijd te ondersteunen om het maximale resultaat uit het gebruik van groeilicht te halen. Dit door onze kennis te delen en de best passende oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Gemarkeerd product

HORTILED Top 120v19

HORTILED Top 120v19 is het meest efficiënte LED-armatuur op de markt, met een efficiëntieniveau van 3,5 µmol / Joule, wat een efficiencyverhoging van 84% is in vergelijking met HPS 1000W. Deze efficiëntie zorgt voor directe besparingen op uw energierekening en produceert aanzienlijk minder warmte. Dit maakt het mogelijk om met een hogere intensiteit te belichten met minimale impact op de kastemperatuur. Een LED-armatuur voor groeilicht is op zich niet zo uniek, laten we eerlijk zijn. De markt wordt overspoeld met allerlei LED-fabrikanten van over de hele wereld. De manier waarop onze LED-armatuur is ontworpen, gecombineerd met het gebruik en de slimme combinatie van hoogwaardige materialen, zorgt er echter voor dat we de hoogste groeilichtoutput hebben met het laagste energieverbruik. Een teler heeft dus een hogere opbrengst terwijl hij energie bespaart. Daarnaast heb je minder armaturen nodig om hetzelfde lichtniveau te bereiken, waardoor er minder belasting is van natuurlijke hulpbronnen en het milieu. Verder: – Minder warmteafgifte: efficiënte koeling met minimale impact op de kasomgeving – 25% minder transportvolume door slim ontwerp> lagere CO2-voetafdruk per armatuur – Gemakkelijk toepasbaar: direct uitwisselbaar met bestaande installatie

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top