HAS Hogeschool

HAS Hogeschool

Over ons

HAS Hogeschool: werk aan de wereld

Al ruim 70 jaar is HAS Hogeschool bezig met de wereld van morgen. Lokaal en globaal. Waar ligt de ideale balans tussen mens, natuur en economie? Hoe zorgen we voor voldoende goed en gezond voedsel voor iedereen? Hoe creëren we een vitale leefomgeving?
Bij HAS Hogeschool zijn onderwijs, zakelijke dienstverlening en onderzoek gericht op de dagelijkse praktijk, het echte leven. Kennis en ervaring van HAS-docenten en professionals uit het werkveld komen samen met de frisse blik van onze studenten. Zo werken we samen aan oplossingen voor kleine en grote vraagstukken op het gebied van agro, food en leefomgeving.
De wereld van de HAS is groot. in het midden staan altijd onze studenten en cursisten. Open minded, nieuwsgierig en scherp. Echte HAS’ers. Klaar om aan te pakken.

Wat doet HAS Hogeschool voor de tuinbouw?
Al jaren verzorgt de HAS opleidingen op het gebied van tuinbouw en akkerbouw. In de loop der jaren is er ook een stevig portfolio voor cursisten uit het bedrijfsleven bijgekomen. Ten slotte doen onze studenten en docenten (toegepast) onderzoek en advies projecten voor bedrijven. Meer weten? Kijk op has.nl.

Nieuws

Vacatures

Docent/adviseur Plantgezondheid (bedekte teelten)

Als Docent/adviseur Plantgezondheid (bedekte teelten) maak je deel uit van de opleiding Tuinbouw en akkerbouw in ‘s-Hertogenbosch. De taakomvang voor deze functie bedraagt 0,6 – 1,0 fte. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Het team van de opleiding Tuinbouw en akkerbouw bestaat uit 30 collega’s.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top