Globe Plant BV

Over ons

Globe Plant is een modern familiebedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam en hygiënisch opkweken van topkwaliteit groenteplanten. Uw wensen samen met onze kennis en ervaring zorgen gegarandeerd voor de beste teeltstart van uw bedrijf. Door onze compacte organisatie kan Globe Plant soepel op uw planning en teeltbehoeften inspelen.

Gemarkeerd product

Gerbera Durora In & Outdoor

De vrolijke, dubbelbloemige, goed houdbare potgerbera Durora In- Outdoor® is leverbaar van week 11 t/m week 40. De kleurrijke plant verdraagt koude nachten, wat haar uitermate geschikt maakt voor een tuin, terras of patio. – In vele vrolijke kleuren – Dubbelbloemig – Verbeterde houdbaarheid – Sterke doorbloei – Lichte tot zonnige standplaats – Geschikt voor buiten (verdraagt kouden nachten) – Regen- en weersbestendig – Uitstekende houdbaarheid tijdens transport en winkelfase mede doordat Durora geen zichtbare meeldraden heeft. – In 12cm pot en 23cm schaal – Potbedrukking met bar- & EAN code (12cm). – Hangetiket met verzorgtips. – A3 posters beschikbaar. – Foto materiaal beschikbaar

Lees verder »

Vacatures

kas-300x300-1

Stagiair – Teelt / Techniek

Wat kan je bij ons leren?
Wat jij wilt leren staat voorop! We beginnen daarom eerst met een gesprek om alles te bespreken wat je wilt leren en hoe wij dat samen gaan aanpakken. Of het nu om een meewerkstage of een afstudeeropdracht gaat op mbo of hbo niveau, we willen het beste uit je stage halen!

Met betrekking tot de teelt kan je denken aan:

Het optimaliseren van de opkweek van de planten, met daarbij de eisen van de klant in je achterhoofd.
Kwaliteitscontrole
De diverse teelten en teelttechnieken
Controles van de teelt
Klimaat, water en gewasbescherming
Administratieve handelingen horen er ook bij.

Lees verder »
paprika-300x300-1

Stagiair – Techniek & Onderhoud in de Glastuinbouw

Wat kan je bij ons leren?
Van technisch tot mechanisch tot elektrisch, in de hydrauliek en de pneumatiek.
We zijn ook heel erg benieuwd wat jouw leerbehoefte is en wat jij van ons wilt leren. We gaan daarom ook graag het gesprek met jou aan om je leerdoelen te bespreken, vast te stellen en die vervolgens te verwerken in een mooie stageopdracht te formuleren. Of het nu om een meewerkstage of een afstudeeropdracht gaat op mbo of hbo niveau, we denken met je mee.
Met betrekking tot de Techniek kan je denken aan:
• Opstellen van een onderhoudsplan
• Reparaties en storingen oplossen
• Preventief onderhoud
• Registratie van alle handelingen horen er ook bij.
Maar als er even geen technisch werk is bestaat de mogelijkheid ook om kennis te maken met het werken met de technische apparatuur in de kas, zoals het machinaal zaaien, persen, sorteren en uitzetten van de diverse teelten.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top