18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

HortiContact vindt weer plaats op 14, 15 & 16 februari in Evenementenhal Gorinchem.

De glastuinbouwbeurs HortiContact vindt weer plaats op 14, 15 & 16 februari in Evenementenhal Gorinchem.‘’ In deze moeilijke tijd zijn wij erg blij om dit jaar weer een contactmoment te bieden aan de glastuinbouw sector. In gesprek gaan en blijven is en blijft erg belangrijk.”, zegt Lucas van’t Hof namens beursorganisator Easyfairs.

Dit jaar wordt er een groot kennisplein ingericht op het geheel vernieuwde Next Level waar inspirerende kennissessies worden gehouden over actuele thema’s zoals energie, plantgezondheid, duurzaamheid en nog veel meer. De sprekers en onderwerpen worden binnenkort bekendgemaakt op https://www.horticontact.nl/programma/. Ook wordt tijdens deze editie van HortiContact op 14 februari 2023, de eerste beursdag, de Innovatie Award uitgereikt.

Even voorstellen: Marleen Nijland – Accountmanager HortiContact

Mijn naam is Marleen Nijland, ik ben onlangs bij Easyfairs gestart als accountmanager voor HortiContact. In het verleden ben ik werkzaam geweest in de bloemen- en plantensector als inkoper en accountmanager.

De glas- en tuinbouwsector is behoorlijk aan het veranderen, maar als er één sector is die met verandering, aanpassingen en schaarste weet om te gaan is het de glas- en tuinbouwsector.

Met mijn ervaring en passie voor de sector hoop ik bij te kunnen dragen aan een succesvolle beurs, waar we telers en kwekers graag een hart onder de riem steken en waar bezoekers drie mooie, leerzame dagen beleven.

HortiContact is op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.horticontact.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top