18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Het Uitgangsmaterialenpaviljoen op HortiContact

Neem deel aan het Uitgangsmaterialen Paviljoen tijdens dé beurs voor de glastuinbouwsector

HortiContact, de toonaangevende vakbeurs voor de glastuinbouwsector, breidt uit met het Uitgangsmaterialen Paviljoen. Dit maakt HortiContact een nog completere vakbeurs voor de glastuinbouwsector. Het thema uitgangsmaterialen is een belangrijke schakel in het bedrijfsproces van de teler en kweker. Ontdek de voordelen van deelname aan het uitgangsmaterialen Paviljoen voor jullie als toeleverancier van de sector. En goed om te weten, bij deelname aan het Uitgangsmaterialen Paviljoen krijgen jullie een Uitgangsmaterialen Promotiepakket gratis.

HortiContact

HortiContact trekt jaarlijks duizenden bezoekers en honderden exposanten uit binnen- en buitenland. Tijdens de beurs wordt er volop genetwerkt en is er aandacht voor de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties uit de sector. Het is de ideale plek om je bedrijf en producten te presenteren aan een breed en gevarieerd publiek van professionals uit de glastuinbouwsector.

Waarom een uitgangsmaterialen paviljoen?

Uitgangsmaterialen vormen de basis van de glastuinbouwsector. Ze spelen een cruciale rol in de groei van gewassen en hebben een directe invloed op de kwaliteit en kwantiteit van de opbrengst. Het Uitgangsmaterialen Paviljoen brengt exposanten en bezoekers samen die geïnteresseerd zijn in zaden, stekken, substraten, meststoffen, en meer. Deelname aan het Uitgangsmaterialen Paviljoen tijdens dé vakbeurs voor de glastuinbouwsector biedt jullie de uitgelezen kans om je producten en expertise te presenteren aan een groot publiek.

Welke voordelen biedt het paviljoen voor jouw bedrijf?

Het Uitgangsmaterialen Paviljoen op HortiContact biedt tal van voordelen voor exposanten. Bij deelname profiteren jullie onder andere van:

  • Gericht Publiek: Het paviljoen trekt bezoekers aan die specifiek op zoek zijn naar producten, kansen en nieuwe ontwikkelingen binnen het thema uitgangsmaterialen.
  • Netwerkmogelijkheden: Het paviljoen is bij uitstek de kans om in contact te komen met andere professionals uit de tuinbouwsector specifiek gericht op uitgangsmaterialen. Een makkelijke manier om waardevolle zakelijke connecties op te bouwen en samenwerkingen te verkennen.
  • Zichtbaarheid: Het paviljoen voor uitgangsmaterialen biedt de kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten bij je doelgroep. Het is dé plek om jouw merk, product of dienst op te laten vallen en je naamsbekendheid te vergroten, voor, tijdens en na beurs.
  • All-In standbouw: Wij kunnen jullie stand op het paviljoen volledig naar wens inrichten. Denk hierbij aan; verlichting, meubilair, vloer en planten. Maak je dus geen zorgen om de details, wij kunnen jullie hierin ontzorgen en denken graag mee.
Look & Feel paviljoen

Het paviljoen wordt aangekleed in een eigen unieke look & feel, met onder andere een duidelijke bewegwijzering op de beursvloer, uitingen op de digitale led-schermen, spandoeken, een eigen netwerkterras én presentatiemogelijkheden.

Promotiepakket

Bij deelname aan het Uitgangsmaterialenpaviljoen profiteren jullie kosteloos van extra promotie. Niet alleen het thema uitgangsmaterialen wordt breed uitgelicht, ook jullie als deelnemer krijgen extra aandacht via diverse kanalen voor, tijdens en na beurs. Denk hierbij aan:

  • Vermelding in het beursmagazine
  • Naamsvermelding op social media
  • Naamsvermelding op de website
  • Zichtbaarheid via landelijke vakmedia
  • Zichtbaarheid op de beursvloer
  • Zichtbaarheid in bezoekersmailingen

Wil je meer weten over deelname aan het Uitgangsmaterialen Paviljoen?

Marleen Nijland
Accountmanager 
+31 (0)523 289 813
marleen.nijland@easyfairs.com

Scroll naar top