Dag van de Tuinbouw: samen voor de sector

Vandaag organiseren HortiContact, Goedemorgen en KAS Magazine samen de Dag van de Tuinbouw. Vanaf 6.00 tot 17.00 kun je de liveshow volgen op Paprika Tasty Radio waarin de tuinbouwsector een hart onder de riem krijgt.  Presentator Timothy Meurink krijgt tijdens de radioshow ondersteuning van onze eigen Ceoray Rozenboom, accountmanager van HortiContact.

Positiviteit en saamhorigheid zijn de kernwoorden van deze dag: elkaar steunen, helpen, informeren,  tips geven, bijstaan en samen doorgaan met ondernemen in deze moeilijke tijden.

Gasten en frontberichten
Tal van gasten uit de tuinbouw, maar ook uit de nationale/lokale politiek, belangenorganisaties, adviesorganisaties en toelevering vertellen hun verhalen.  Dat zal vooral telefonisch zijn, aangezien de radio-uitzending uiteraard wordt gemaakt met inachtneming van de geldende coronaregels. Ook de presentatoren in de studio te Bergschenhoek zullen 1,5 meter afstand houden. Daarnaast zal een verslaggever de hele dag onderweg zijn om ‘frontberichten’ op te halen bij telers onder de noemer #hortifront.

Natuurlijk komt ook een aantal bedrijven aan bod die exposant zijn op HortiContact zoals Svensson, Grodan, HortiPro en AgroEnergy

Tuinbouwzender Paprika Tasty Radio werkt mee als broadcastpartner. Het radiostation van Tuinbouw Nederland is 24/7 te beluisteren via de gratis te downloaden app of via de site paprikatastyradio.nl.

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door HortiContact, Goedemorgen en KAS Magazine

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top