18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

1 november in World Horti Center Let’s Meet

Woensdag 1 november organiseert World Horti Center de allereerste editie van Let’s Meet, hét nieuwe relatie-evenement voor de glastuinbouwsector en wij zijn erbij! Kom met ons en andere bedrijven netwerken op dit laagdrempelige evenement, toegang is gratis en voor iedereen. Of je nu kweker, toeleverancier of gewoon geïnteresseerd bent, kom vooral een kijkje nemen. Er staat de hele dag een kop koffie of thee voor je klaar en tussen 16.00 en 20.00 uur kun je netwerken onder het genot van een drankje.

Met ruim 40 deelnemende bedrijven is er genoeg te ontdekken. Ook worden er de hele dag door presentaties en masterclasses gegeven in het Rabotorium. Het exacte programma volgt vanaf 25 oktober, hou hiervoor de website van World Horti Center in de gaten. Let’s Meet is tevens onderdeel van de Dag van de Tuinbouw, er wordt vanuit de centrale van World Horti Center de gehele dag live radio en tv gemaakt, er is dus genoeg te beleven.

Wil je meer weten over Let’s Meet of zien welke andere bedrijven er aanwezig zijn? Je checkt het hier: https://www.worldhorticenter.nl/nl/event/let’s-meet

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top