Dag van de Tuinbouw in Evenementenhal Gorinchem

Op maandag 13 sept staat Evenementenhal Gorinchem na ruim 1,5 jaar weer geheel in het teken van onze trotse tuinbouwsector. HortiContact en Goedemorgen hebben het initiatief genomen voor een jaarlijks terugkerend fysiek event in de Evenementenhal: de Dag van de Tuinbouw.

Meteen na de bekendmaking, afgelopen maandag hier op Goedemorgen, zijn er vele positieve reacties ontvangen op het initiatief. Veel gehoord is dat mensen blij zijn dat er eindelijk weer eens iets fysieks wordt georganiseerd waarbij de trots van onze sector kan worden gevierd.
 
Naast actuele horti thema’s als circulair, autonoom, daglichtloos, energie, innovatie en mensenwerk wordt er tijdens Het Grote Horti Diner, ook uitgepakt met korte optredens van o.a. Tim Akkerman (ex DI-RECT), DJ JEAN en schuift Dennis Weening (o.a. Expeditie Robinson) aan als Toptafel-presentator. Vanuit de sector zelf werken Aad Tijsen van Holland Hortimedia, Jacco Strating van KAS Magazine en Maurice Wubben mee aan de Dag van de Tuinbouw. 

De centrale presentatie en hosting van de Dag van de Tuinbouw is in handen van Romy Stuik van 24Spice.
Romy hoorde je eerder op Paprika Tasty Radio tijdens Team Westland Breakout is vanaf september dagelijks te horen met een eigen show op de tuinbouwzender van Nederland.
 
Heeft jouw bedrijf interesse om deel te nemen aan De Dag van de Tuinbouw? Bel met Aad Tijsen van Holland Hortimedia (tel. 06-23757240) of vraag het leaflet met informatie aan via aad@hollandhortimedia.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top