18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Dag van de Tuinbouw gaat op herhaling met Hans Kazàn en Romy Monteiro

GORINCHEM – Voor het tweede jaar op rij organiseren glastuinbouwbeurs HortiContact en Goedemorgen Nieuws de Dag van de Tuinbouw. Het tuinbouwevenement wordt dit jaar op donderdag 13 oktober georganiseerd. Net als vorig jaar bestaat de Dag van de Tuinbouw overdag onder andere uit radio-uitzendingen van Paprika Tasty Radio, live vanuit Evenementenhal Gorinchem en aansluitend een avondprogramma met Het Grote Horti Diner en optredens van illusionist Hans Kazàn en zangeres en musicalster Romy Monteiro.

“Toen we vorig jaar de eerste editie van Dag van de Tuinbouw organiseerden, kregen we ontzettend veel leuke en positieve reacties. Het was dan ook niet de vraag of er een tweede editie zou komen, maar wanneer. We zijn dan ook erg trots dat we nu de datum en het programma bekend mogen maken”, zegt Marc Scherpen namens beursorganisator Easyfairs die elk jaar de glastuinbouwbeurs HortiContact in februari organiseert.

Het avondprogramma van de Dag van de Tuinbouw is in de congreszaal op Next Level, de hypermoderne en nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Het programma begint op 13 oktober om 18.00 uur met Het Grote Horti Diner. Na het voorgerecht beleven de aanwezigen een magic show van illusionist Hans Kazàn en na het nagerecht is het showtime met musicalster Romy Monteiro en dansers. Tussendoor zijn er informerende presentaties tijdens de Tuinbouw Toptafel, gepresenteerd door Jacco Strating en Romy Stuik. Aan tafel schuiven vertegenwoordigers aan namens de deelnemende bedrijven.

Het programma wordt ’s avonds afgesloten met een borrel inclusief dj-optreden, waarbij het tijd is voor optimaal netwerken in een speciaal ingerichte bar. Scherpen: “Bedrijven die aanwezig willen zijn bij de Dag van de Tuinbouw kunnen met mij contact opnemen. Zij kunnen bijvoorbeeld een bedrijfstafel reserveren voor 10 personen en één vertegenwoordiger laten aanschuiven tijdens de Tuinbouw Toptafel.”

De Dag van de Tuinbouw is een initiatief van HortiContact en Goedemorgen Nieuws en wordt ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top