18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Exposant aan het woord: Metazet FormFlex

Op 14, 15 en 16 februari 2023 is het tijd voor HortiContact: hét event voor de Nederlandse glastuinbouw! Eén van de deelnemers van deze beurs is Metazet FormFlex, een wereldwijde totaalpartner in de tuinbouw. Ze bieden o.a. teeltgoten, buisrailsystemen, gewasondersteuning, hanging basket systemen, hijsinstallaties, draadproducten, spuitmachines en kweektafels aan. Dit doen zij voor verschillende branches binnen de tuinbouw: groenten, bloemen en planten en zachtfruit. Wij vroegen Fred Odenkirchen, verkoop technisch specialist, naar dit mooie bedrijf.

Met veel kennis, ervaring en vakmanschap worden hoogwaardige producten ontwikkeld vanuit het technisch hart van het bedrijf. Metazet FormFlex komt door haar krachtige relatie met eindgebruikers, technische kennis en inventiviteit tot innovaties die bijdragen aan de tuinbouw van de toekomst. Het bedrijf richt zich voornamelijk op internationale tuinbouwbedrijven, kassenbouwers, installateurs en turnkey aanbieders, maar ook investeerders die de markt toetreden zijn een doelgroep van Metazet FormFlex. Aan deze doelgroepen biedt Metazet FormFlex verschillende producten aan, zoals teeltsystemen, complete kasinrichting en oplossingen voor intern transport.

Met een eigen productielocatie, jarenlange ervaring en vergaande kennis is Metazet FormFlex in staat klanten te voorzien van totale systemen die bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van eindklanten. Zo leveren zij maatwerk, waarbij veel aandacht besteed wordt aan vakmanschap, borging van kennis en het aantrekken van talent. Op deze manier blijft het bedrijf zich onderscheiden in de markt als een betrouwbare totaalaanbieder. Dat moet ook wel, want de veranderende markt en de maatschappelijke uitdagingen waar we mee te maken hebben, vragen om slimme oplossingen en innovaties die out of the box zijn. Metazet FormFlex hoopt hier een vooraanstaande rol in te kunnen vervullen.

Het is niet de eerste keer dat Metazet FormFlex deelneemt aan HortiContact. Het team van Metazet FormFlex kijkt positief terug op de vorige editie (mei 2022), het was fijn om de Nederlandse tuinbouwsector weer samen te zien komen in Gorinchem na een digitale periode door de coronamaatregelen. Naast een fijn contactmoment was het zakelijk ook een goede beurs; het waren drie waardevolle dagen waarin het team bestaande en nieuwe relaties heeft gesproken. De komende beurs staat de klant ook centraal: “We hechten veel waarde aan de relatie met onze klanten en zouden hen graag ontvangen in onze stand voor een kopje koffie of een frisje, maar bovenal: een goed gesprek!”, aldus Fred.

Benieuwd naar Metazet FormFlex? Je vindt het bedrijf op stand G143!

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top