18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Het World Horti Center Paviljoen | Broekman Logistics

Opgericht in 1960, is Broekman Logistics uitgegroeid tot een van de top 20 logistieke spelers in Nederland. Met een focus op lange termijn partnerships, specialiseert het bedrijf zich in maatoplossingen voor de Machinery, Industrial en Chemical markten, met diensten zoals contractlogistiek, internationaal vrachtvervoer en technische assemblage. Wij spraken Paul de Vries, branchemanager Ocean Freight nij Broekman Logistics.

Als specialist in Machinery Logistics, met een focus op logistiek voor kassen, tuinbouw en landbouwmachines, biedt Broekman Logistics een breed scala aan oplossingen. Of het nu gaat om kleine componenten of zware apparatuur, het bedrijf is expert in het voldoen aan de unieke behoeften van deze sector, waaronder traditionele, hoge tunnels, slimme of geautomatiseerde kassen, en diverse systemen en apparatuur essentieel voor kasactiviteiten.

Met een wereldwijd netwerk van partners en agenten en kantoren in de Benelux, Tsjechië, Polen, India en China, biedt Broekman Logistics ongeëvenaarde expertise en efficiëntie in internationale logistiek. De strategisch gelegen breakbulk terminal in de haven van Rotterdam en distributiecentra nabij belangrijke transportknooppunten in Nederland en Europa zorgen voor naadloze verbindingen en snelle toegang tot wereldwijde markten.

De geïntegreerde supply chain oplossingen van Broekman Logistics omvatten een breed scala aan diensten, waaronder internationale expeditie, warehousing en opslag, value added services, transport en distributie, evenals douaneafhandeling en fiscale vertegenwoordiging. Het bedrijf past zich aan aan de unieke eisen van de glas- en tuinbouwsector, van veilige behandeling en opslag tot efficiënt transport.

Wat Broekman Logistics onderscheidt in de markt is haar toewijding aan het ondersteunen van succesvolle oogsten voor haar klanten. Door glas- en tuinbouwactiviteiten naadloos te integreren in bredere supply chain-netwerken, verbetert het bedrijf de logistiek en het reactievermogen van de markt. Met totaaloplossingen die efficiëntie, kosteneffectiviteit, tijdigheid en veiligheid garanderen, zorgt Broekman Logistics ervoor dat haar partners de hoogste productkwaliteit, flexibiliteit en aanpassingsvermogen kunnen bieden.

Vooruitkijkend naar de toekomst van de glastuinbouwsector ziet Broekman Logistics een grotere nadruk op het optimaliseren van de supply chain met behulp van geavanceerde planningstools en real-time voorraadbeheersystemen. De groeiende wereldwijde vraag naar verse producten zal leiden tot internationale uitbreiding, waarbij het bedrijf een cruciale rol zal spelen in het ontwikkelen van efficiënte logistieke netwerken voor het exporteren van producten naar nieuwe markten. Met specifieke kansen en ontwikkelingen in markten zoals Noord-Amerika en het Midden- en Verre-Oosten, is Broekman Logistics goed gepositioneerd om haar klanten te ondersteunen bij het betreden van deze lucratieve markten. Met 18 kantoren verspreid over India beschikt het bedrijf over lokale kennis en expertise om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van haar klanten in deze regio’s.

Op de vraag waarom Broekman Logistics zich heeft ingeschreven reageert Paul: “Wij gaan al jaren als bezoeker naar het evenement en gezien onze ervaring in de industrie vinden we dat het eens tijd werd om ook te ervaren hoe het is om een stand te hebben.”

Broekman Logistics wil tijdens HortiContact graag de toegevoegde waarde laten zien van een goed georganiseerde supply chain, bezoek ze op het World Horti Center Paviljoen (stand D206).

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top