18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Eerste editie Nationaal Horti Symposium

De eerste editie van het jaarlijkse Nationaal Horti Symposium

GORINCHEM – Op 6 maart, voorafgaand aan HortiContact vindt de eerste editie van het Nationaal Horti Symposium plaats, dat in het teken staat van de toekomst van de glastuinbouwsector. We gaan in op de meest cruciale vraag binnen de Nederlandse glastuinbouwsector van dit moment: hoe gaat de sector met zijn energierisico om en welke mogelijke strategieën levert dat op?

Het Nationaal Horti Symposium is ontstaan uit de behoefte om een platform te creëren waar glastuinbouwondernemers samenkomen om te discussiëren over de toekomst van de sector. In samenwerking met vakblad Onder Glas is een interessant programma samengesteld. Met specifieke aandacht voor afzet, duurzaamheid, energie en de invloed van politieke factoren. Het Nationaal Horti Symposium is dé gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en kennis te maken met nieuwe oplossingen.

Sprekers

Hierbij stellen we alvast een aantal sprekers aan je voor. Dick Veerman van Foodlog, treedt op als dagvoorzitter en deelt zijn inzichten in prikkelende gesprekken met onze gasten. Remco de Boer van Studio Energie geeft zijn oordeel over de beschikbaarheid van energie en politiek energiebeleid. Bouke Arends, burgemeester van Westland, licht de rol toe van lokale overheden in de ondersteuning van duurzame initiatieven. Puck van Holstein, CEO van World Horti Center, geeft een kijkje in haar visie op de toekomst van de Nederlandse sector.

Gezamenlijk kansen ontdekken

Wij nodigen alle Nederlandse glastuinders uit om deel te nemen aan het Nationaal Horti Symposium, waar we gezamenlijk, op een prikkelende en interactieve manier ingaan op de duurzame en bloeiende toekomst van de Nederlandse glastuinbouwsector. Samen ontdekken we de kansen en valkuilen op weg naar een veerkrachtige en succesvolle toekomst.

Gratis registreren

Aanmelden voor het symposium kan kosteloos tijdens het bestellen van een gratis toegangsticket voor HortiContact 2024.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top