Jungheinrich Nederland  B.V.
Jungheinrich Nederland  B.V.

Jungheinrich Nederland B.V.

Over ons

Jungheinrich is één van de grootste leveranciers van heftrucks, magazijntrucks en magazijnstellingen ter wereld. Vanuit Alphen aan den Rijn bedienen wij de Nederlandse markt.

Alle disciplines in één huis. Van veiligheidskundige tot expert op het gebied van materiaalstromen.
Van heftruckadviseur tot trainer. Van stellingbouwer tot magazijn automatiseerder. Van servicetechnici tot batterijservicedienst.

Zo overzien we uw hele logistiek. Zo ontwikkelen we een integraal plan. Zo realiseren we uw doelstelling.
Wat mogen we voor u realiseren?

Bel ons voor een afspraak op 0172 – 44 67 89 of stuur een e-mail aan info@jungheinrich.nl. We komen graag naar u toe.

Nieuws

Vacatures

– Senior Account Manager Dordrecht/Gorinchem/Breda –

Als onderdeel van een groot en professioneel sales team ben je ‘directeur’ in eigen rayon en rapporteer je aan de Manager Field Sales welke verantwoordelijk is voor een regio. De Field Accounts in Nederland zijn verdeeld in vier regio’s. Binnen de regio Zuid-West krijg je zes directe collega’s die ieder een eigen rayon beheren. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen Internal Sales, Sales Support en Key Accountmanagement. Samenwerking met je gehele interne achterban is erg belangrijk om de behoefte van de klant naar binnen te vertalen in pasklare oplossingen en dus voor het succesvol uitvoeren van je functie.

View Jobs Ads »

* Senior Account Manager Eindhoven/Helmond *

Als onderdeel van een groot en professioneel sales team ben je ‘directeur’ in eigen rayon en rapporteer je aan de Manager Field Sales welke verantwoordelijk is voor een regio. De Field Accounts in Nederland zijn verdeeld in vier regio’s. Binnen de regio Zuid-Oost krijg je zes directe collega’s die ieder een eigen rayon beheren. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen Internal Sales, Sales Support en Key Accountmanagement. Samenwerking met je gehele interne achterban is erg belangrijk om de behoefte van de klant naar binnen te vertalen in pasklare oplossingen en dus voor het succesvol uitvoeren van je functie.

View Jobs Ads »

* Senior Account Manager Den Helder/Purmerend *

Als onderdeel van een groot en professioneel sales team ben je ‘directeur’ in eigen rayon en rapporteer je aan de Manager Field Sales welke verantwoordelijk is voor een regio. De Field Accounts in Nederland zijn verdeeld in vier regio’s. Binnen de regio Noord-West krijg je zes directe collega’s die ieder een eigen rayon beheren. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen Internal Sales, Sales Support en Key Accountmanagement. Samenwerking met je gehele interne achterban is erg belangrijk om de behoefte van de klant naar binnen te vertalen in pasklare oplossingen en dus voor het succesvol uitvoeren van je functie.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top