Hans van der Meijs B.V.

Over ons

Hans van de Meijs B.V. is specialist op het gebied van koelcellen en panelenbouw met zowel nieuwe- als gebruikte sandwichpanelen. Vanuit onze vestiging in Hoek van Holland werken we met een gemotiveerd team voor klanten in voornamelijk de agrarische sector in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koningrijk.
Wat ons bedrijf uniek maakt is onze passie voor recycling en hergebruik van duurzame materialen. U kunt ons dus ook inschakelen voor demontage en inname van gebruikte koelcellen en andere objecten bestaande uit sandwichpanelen. Wij reinigen, repareren en reviseren indien nodig de sandwichpanelen, koelceldeuren en koelinstallaties, zodat we deze voor een ander project weer in kunnen zetten.

Gemarkeerd product

Nieuwe en gebruikte koelcellen, koelceldeuren en koelinstallaties

Hans van de Meijs B.V. is specialist op het gebied van koelcellen en vrijwel alle gerelateerde producten. We verzorgen voor onze klanten een totaalpakket van levering – van zowel nieuwe als gebruikte materialen – tot installatie. Vaak is dat in Nederland en soms daarbuiten (bijvoorbeeld in België, Duitsland en het Verenigd Koningrijk). Ook voor demontage en inname van gebruikte koelcellen en -onderdelen kunt u bij ons terecht.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top