Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

LetsGrow.com

LetsGrow.com

Over ons

LetsGrow.com biedt de mogelijkheid om teeltdata te registreren en te analyseren via een online platform (MyLetsGrow). Grafieken en rapporten kunnen eenvoudig worden aangemaakt om inzicht te krijgen in de kasgerelateerde data. Bovendien kan LetsGrow.com berekeningen uitvoeren op basis van realtime data om meer inzicht te bieden aan telers.

LetsGrow.com maakt het mogelijk om de huidige gegevens te vergelijken met voorgaande periodes en met andere telers. Op deze manier hebben telers de mogelijkheid om van zichzelf en van elkaar te leren.

LetsGrow.com is geschikt voor alle gewassen onder glas en kan worden gekoppeld aan alle klimaatcomputers van grote merken en andere meetsystemen. Onze klanten hebben 24/7 toegang tot realtime gegevens over de hele wereld. Het systeem van LetsGrow.com is verdeeld in features. U kunt kiezen uit een groot aantal gewasspecifieke features, van kasklimaat, water en energie tot arbeid en productie. Met deze functies kunnen abonnementen volledig worden samengesteld volgens de behoeften van de klant.

Als teler kunt u uw teeltgegevens delen met uw teeltadviseur. De gewasadviseur heeft ook 24/7 toegang tot realtime gegevens. Op deze manier kan de adviseur de teler beter adviseren. De teeltadviseur heeft alleen toegang tot de gegevens als de teler zijn toestemming heeft gegeven. De teler bepaalt wie zijn gegevens kan zien.

De kernwaarden van LetsGrow.com zijn uitstekende service, een goede prijs / prestatie-verhouding en kwaliteitsbewustzijn. Bij LetsGrow.com denken we mee met onze klanten. We streven naar continue verbetering. We optimaliseren onze grafische afbeeldingen en voegen regelmatig nieuwe functies toe aan onze prestaties. LetsGrow.com zet gegevens om in betekenisvolle informatie.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.letsgrow.com of neem contact met ons op via servicedesk@letsgrow.com of via (+31) 010 4608108. We helpen u graag verder.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top