Aanmelding HortiContact Innovatie Award verlengd

De sector kent veel innovatieve bedrijven die mooie en succesvolle innovaties weten te realiseren. Daarom willen wij graag een podium bieden aan bedrijven met indrukwekkende innovaties. Om nog meer bedrijven een kans te geven hun innovatie te presenteren aan de sector is de inschrijving verlengd tot en met vrijdag 30 april 2021. Ook is de datum van de uitreiking verplaatst naar dinsdag 1 juni 2021. Heeft jouw bedrijf een innovatie die een podium verdient? Meld je dan nu aan!

Exposanten van HortiContact kunnen zich aanmelden voor de Innovatie Award door een mail te sturen naar info-horticontact@easyfairs.com. In deze mail moeten exposanten aangeven om welk bedrijf het gaat, wat ze doen en welke innovatie ze willen aanmelden. Ook een (korte) motivatie waarom hun innovatie het meeste kans maakt op de Innovatie Award 2021 is gewenst. Dat geldt ook voor beeldmateriaal (foto’s en/of video) van de innovatie.

Uit alle inzendingen bepaalt ook dit jaar een onafhankelijke jury de drie genomineerden. In aanloop naar de uitreiking biedt HortiContact een podium voor de bedrijven en hun aangemelde innovaties. De uitreiking van de HortiContact Innovatie Award 2021 is online te zien op dinsdag 1 juni via de website www.horticontact.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top