Uw partner voor nieuwe lampen en voorschakelapparaten in uw HPS (Hybride) systemen
Ushio Germany GmbH

Uw partner voor nieuwe lampen en voorschakelapparaten in uw HPS (Hybride) systemen

Ushio presenteert HORTURION® serie inclusief HPS 1000 W SUPREMA met een ongekende efficiëntie met 2200 µmol/s

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op HortiContact 23 zal Ushio – als een van de weinige bedrijven in de tuinbouwmarkt – zijn populaire HORUTURION® productportfolio presenteren: zeer efficiënte lampen en voorschekelapparaten die in Duitsland zijn ontwikkeld en in Europa worden geproduceerd. Ushio werkt samen met de grootste OEM’s in de market, niet alleen op het gebied van lampvervanging binnen bestaande systemen, maar speelt een cruciale rol als leverancier van hoogwaardige componenten voor hybride oplossingen die de laatste tijd steeds populairder worden.
Als nieuwste innovatie zal Ushio ook zijn HORTURION HPS 1000 W suprema lamp presenteren. Met 2200 µmol/s lichtopbrengst is dit momenteel de meest efficiënte HPS 1000 W lamp die ooit op de markt is gebracht.
Nu bedrijven te maken krijgen met dramatisch stijgende energieprijzen, is deze ontwikkeling des te belangrijker omdat deze lamp kwekers in staat stelt aanzienlijk hogere opbrengsten en dus meer inkomsten te behalen met hetzelfde energieverbruik.
“De Europese economie kampt al maanden met enorm gestegen energieprijzen. Vooral de Nederlandse glastuinbouw, met zijn hoge energiebehoefte, wordt massaal getroffen door de kostenstijgingen in de energiesector. En de zorgen van de bedrijven worden versterkt door het instabiele politieke klimaat in Europa”, zegt René Polak, directeur tuinbouw bij Ushio.
De kasverlichting, wat voor veel tuinbouwbedrijven ondenkbaar is, is verantwoordelijk voor het grootste deel van de energiekosten in de glastuinbouw. De kosten kunnen hier alleen worden beheerst door minder bedrijfsuren en dus lagere opbrengsten, of door nog efficiënter energiegebruik. “We zijn blij dat we op dit moment de HORTURION® HPS 1000 W SUPREMA met een ongekende efficiëntie van 2200 µmol/s kunnen presenteren. En we hopen dat we onze klanten er in ieder geval een beetje mee kunnen ondersteunen,” voegt René toe.

Bezoek ons op stand F139

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top