nvt
Signify

Slimme ontwerpkeuzes met Philips LED toplighting force

Hoe voldoen Philips groeilampen aan de hoge eisen van de moderne teler

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als je investeert in een nieuwe belichtingsoplossing voor je kas, is het belangrijk er zeker van te zijn dat de gekozen producten ook op termijn goed blijven werken. Je wilt geen ‘gedoe’ met de kwaliteit of de technische specificaties die jaren later tot storingen in de installatie kunnen leiden. De beste manier om ervoor te zorgen dat je product jaren meegaat, is te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig fabricaat met een duurzaam ontwerp. Dat betekent dat zaken als materiaalkwaliteit, reinigingsgemak en installatie- of onderhoudsprocedures bijzondere aandacht vragen.

Hoewel er veel verschillende LED-groeilampen op de markt zijn, voldoen ze niet allemaal aan de high-end eisen van moderne telers. In deze blogpost belichten we een aantal van de slimme kenmerken die het ontwerp van onze Philips GreenPower LED toplighting force (TLF) onderscheiden van de rest.

Stevig ontwerp, weinig onderhoud

Bewegende onderdelen kunnen stof verzamelen en zelfs voor kortsluiting zorgen tijdens de levensduur van een groeilamp. Bovendien kunnen ze in kwaliteit achteruitgaan en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Door een product te ontwerpen met passieve koeling, dus zonder bewegende elementen zoals ventilatoren of actieve koeling door middel van waterstroming door de module, blijft het onderhoudsarm en gaat langer mee.

Het schoonmaken van de belichtingsinstallatie moet eenvoudig zijn en zonder vrees dat dit leidt tot beschadiging of corrosie van de lampen. Dankzij de IP66-classificatie is een groeilamp ontworpen waarbij stof- en waterinfiltratie geen kans maken, waardoor de stevigheid en de levensduur van het product toenemen. Bovendien is het product ontwikkeld met een gegoten aluminium behuizing die dient als koellichaam. Dit is inclusief grote, afgeronde koelopeningen waardoor de unit eenvoudig te reinigen is zonder dat er waterophoping plaatsvindt die uiteindelijk tot corrosie kan leiden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top