Reduceer give-away met slim wegen
LRE Weegtechniek B.V.

Reduceer give-away met slim wegen

Door 1 LED is 1 stuk indicatie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Productiviteit module

Eenvoud is een begrip wat centraal staat bij de DTS-V weegoplossing. Door de unieke LED Bar hoeven gebruikers slechts de exacte stukindicatie op te volgen. Geeft de LED bar -3 aan? Dan dient de gebruiker 3 stuks product weg te nemen. Er bestaat nogal een variatie in gewicht. Denkend aan een kleine cherrytomaat tot grote trostomaten. De LED bar is dan ook vrij programmeerbaar naar ieder soort product. Ook wordt aangegeven of het product klein (L), gemiddeld (A) of groot in omvang moet zijn. Praktijk wijst uit dat door het gebruik van de LED indicatie onnodige handelingen al in een vroeg stadium voorkomen worden. Bij een aantal klanten van LRE is een productiestijging van 25% met hetzelfde personeel dan ook al gerealiseerd.

De eenvoud van afwegen komt bij diverse klanten vaak al direct in praktijk naar voren. “Door slechts de indicatie op de LED bar te volgen hebben wij de periode, welke een nieuwe medewerker nodig heeft om tot een goed niveau van afwegen te komen, kunnen reduceren van 2 weken naar slechts 5 dagen” geeft een klant van LRE aan in een case.

Prestatie module

Naast de productiviteit module, welke is gericht op het optimaliseren van product. Is de DTS-V voorzien van een prestatie module. De prestatie module is speciaal ontwikkeld om medewerkers te motiveren en arbeid te optimaliseren. Een gekleurde smiley op het display geeft de gebruiker real time een indicatie of wordt voldaan aan een vooraf ingestelde normering. De smiley wordt periodiek aangepast op basis van een ingestelde normering.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top