PLAN UW INSPECTIE TIJDIG IN

Beschrijving

PLANEN SIE IHRE INSPEKTION RECHTZEITIG

INSPECTIE ELEKTRISCHE INSTALLATIE
Belangrijk voor de inspectie van uw elektrische installatie is dat u tijdig een afspraak maakt. Hiermee verlaagt u de kans op ongevallen, brand en productie uitval. De komende maanden, voor de start van het belichtingsseizoen, plannen wij inspecties aan elektrische installaties in. Is uw installatie toe aan een inspectie of onderhoud? Maak hiervoor een afspraak via verkoop@stolze.nl zodat wij in onze planning rekening kunnen houden met uw installatie(s).

INSPECTIE GROEILICHT
Vanaf oktober start het belichtingsseizoen en starten wij weer met het inspecteren van groeilicht installaties. Wilt u uw installatie aan het begin van het belichtingsseizoen laten inspecteren? Maak dan nu alvast een afspraak via verkoop@stolze.nl zodat wij dit voor u kunnen inplannen.

ONZE WERKWIJZE
Wij voeren preventief onderhoud en inspecties op uw installatie uit volgens de huidige wet- en regelgeving én met de nieuwste technieken. Onze ervaren en veelzijdige inspecteurs voeren volgens de nieuwste richtlijnen van de Scope 8 en 10 certificering van SCIOS inspecties uit op uw installatie. Onze inspecteurs brengen uw elektrische of groeilicht installatie in kaart en beoordelen deze op mogelijke brandrisico’s en risico’s met betrekking tot het gebruik van de installaties voor u en uw personeel. U ontvangt na afloop van de inspectie een uitgebreide rapportage.

ALTIJD ONBEZORGD TELEN MET STOLZE SERVICES
Wilt u een melding van ons krijgen wanneer het tijd is om uw installatie(s) te laten onderhouden of inspecteren? Kies dan voor Stolze Services, een nieuwe service waarbij wij u geheel ontzorgen op het gebied van preventief onderhoud en inspecties. Voor meer informatie over Stolze Services kunt u contact opnemen met Robin van Winden via 0174-513779 of robinvanwinden@stolze.nl.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top