Ontdek Work-IT Online tijdens HortiContact
Work-IT Online – powered by Nitea

Ontdek Work-IT Online tijdens HortiContact

Wat is jouw tuinbouwbedrijf waard zonder menselijke arbeid?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het moderne glastuinbouwbedrijf is een hightech omgeving waar ontzettend veel data in omgaat. Toch is het niet de data, maar juist de menselijke arbeid waar de organisatie voor het grootste gedeelte op draait. Werk dat dagelijks moet worden ingepland, aangestuurd, uitgevoerd, geregistreerd en gecontroleerd.

De toekomst van arbeids- en productieregistratie is binnen handbereik 

Bij Nitea bijten wij ons al jaren vast in het vraagstuk hoe wij met behulp van data en software deze processen kunnen optimaliseren, moderniseren en versimpelen. Zo ontpopte Work-IT Teelt zich van een on premise oplossing tot een krachtige cloudoplossing: Work-IT Online – next level labor control. 

Lancering tijdens HortiContact beurs 

Work-IT Online wordt gelanceerd op de HortiContact beurs op 14, 15 en 16 februari 2023. In stand E124 maak je kennis met de compleet nieuwe cloudoplossing voor arbeid- en productieregristratie.  

Ben jij benieuwd naar Work IT-Online? Kom dan een kijkje nemen bij stand E124 op de HortiContact beurs. Hier worden al jouw inhoudelijk vragen beantwoord en wordt specifiek gekeken naar wat toepasbaar is op jouw bedrijfsvoering.  

Ontdek de power van cloud in jouw teeltomgeving 

Work-IT Online schittert in connectivity. Datastromen staan niet meer op zichzelf, maar worden geïntegreerd in het complete datahuishouden van jouw bedrijf. Zo maak je nóg scherpere beslissingen en heb je nog meer controle. Meer weten? Check www.workitonline.nl.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top