Multi-F Solar bij windkracht 11, de ultieme test!
Albers Alligator Projekten BV

Multi-F Solar bij windkracht 11, de ultieme test!

vrijdag 18 februari 2022 raasde Eunice over het Multi-F Solar systeem van Kwekerij Noordhoek in Zeeland. De ruim 1000 zonnepanelen op een Multi-F afdekking lagen zo vast als een huis en kwamen ongeschonden uit de strijd. Als gecalculeerd!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een totaalafdekking voor uw waterbassin voorzien van zonnepanelen.
1030 zonnepanelen met elk een vermogen van 415 Wp, geïnstalleerd op een Multi-F totaalafdekking. Dit drijvende zonnepark, met een totaal vermogen van 427 KWp, is door Albers Alligator en Centrica Business Solutions onlangs gerealiseerd. Per jaar kan door deze Multi-F Solar een hoeveelheid energie worden opgewekt voor gemiddeld 100 huishoudens.

De laatste jaren hebben we regelmatig de vraag gekregen of er geen mogelijkheid was om ons MULTI-F, de drijvende totaalafdekking voor het bassin, te voorzien van zonnepanelen. Albers Alligator en Centrica Business Solutions hebben samen naar de mogelijkheden gekeken en dit uitgewerkt tot een werkende innovatieve oplossing: het MULTI-F Solar systeem.

In Henk en Kees Verhage van Kwekerij de Noordhoek in Kapelle hebben we een partner gevonden die samen met ons de uitdaging is aangegaan om ons eerste project te realiseren. De laatste weken zijn wind, sneeuw en zon getrotseerd met een prachtig drijvend zonnepark op hun waterbassin als resultaat.

Voordelen Multi-F Solar:

Uw waterbassin heeft voortaan een dubbele functie.
Geen aparte grond nodig voor uw zonnepanelen.
Uw waterbassin is volledig afgedekt en dus 100% algenvrij.
Maximale zonne-oogst door de volledige bodem van het Multi-F te gebruiken.
1 aanspreekpunt voor al uw vragen, dubbele expertise van 2 specialisten.
Samen kunnen we nu voor elk waterbassin, bestaand, renovatie of nieuw, een passend MULTI-F Solar systeem aanbieden.

Meer informatie? Neem hier contact met ons op.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top