LRE helpt U bij reductie van Give-Away
LRE Weegtechniek B.V.

LRE helpt U bij reductie van Give-Away

Door slim wegen en registreren

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De afgelopen jaren heeft zich een ontwikkeling voorgedaan in het afwegen van product. Tuinders wegen steeds minder zelf af en het aantal “tijdelijke” arbeidskrachten van verschillende komaf buiten Nederland neemt met het jaar toe. De praktijk wijst uit dat controle op arbeid en product bij veel bedrijven hoog in het vaandel staat. Echter ziet LRE Weegtechniek op de werkvloer een geheel ander beeld terug bij een groot aantal bedrijven.

Bij klanten zonder software registratie zien we vaak terug dat men niet weet wat er speelt op de werkvloer. Verpakkingen worden soms steekproefsgewijs gecontroleerd op inhoud en gewicht en met de afweegsnelheid van werknemers houdt niemand zich bezig. Zo zagen we bij een klant van ons terug dat het percentage give-away per verpakking onopgemerkt was opgelopen tot wel 5%. Dit kostte de tuinder op weekbasis een groot deel van de behaalde winst. Met de inzet van slimme weeg- en softwaremodules heeft LRE dit teruggebracht tot een give-away van nagenoeg nihil.

Direct live controle op arbeid
en product

Het basis dashboard toont u een live overzicht van wat er speelt op de werkvloer. In tabelvorm worden essentiële weeggegevens per werknemer weergegevens zoals:

• Verpakkingssnelheid per minuut
• Aantal gewogen verpakkingen
• Aantal KG’s verpakt
• Percentage give-away
• Percentage ondergewicht
• Geproduceerd afval

Om een goed beeld te geven bij de kwaliteit van afwegen, zijn de werknemers gerangschikt op beste-slechtste op basis van snelheid en nauwkeurigheid. Zo kunt u direct ingrijpen op basis van werkprestaties.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top