LouwSon Energy gründet Energy+ Alliance, um Erzeugern zu helfen, die Energiekrise zu überwinden und das Pflanzenwachstum anzukurbeln Stand L139,
LouwSon

LouwSon Energy lanceert Energy+ Alliance om telers te helpen de energiecrisis te overwinnen en de gewasgroei te stimuleren Stand L139,

Als eerste in de industrie zal specialist op het gebied van gasmotoren LouwSon Energy op stand L139 op HortiContact 2023 een geweldig nieuw WKK concept lanceren – de Energy+ Alliance (E+A).

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

LouwSon Energy, specialist in gasmotoren, lanceert als eerste in de branche een opwindend nieuw WKK-partnerschap: de Energy+ Alliance (E+A).
E+A biedt motorondersteuning voor de hele markt, WKK-toevoer en innovatieve oplossingen voor energieopwekking. E+A helpt telers en eigenaren van kassen sneller en efficiënter ter plekke warmte en stroom op te wekken en CO2 af te vangen om de groei van gewassen en planten te versnellen.
E+A zal een naadloos end-to-end WKK-aanbod bieden door zeven van Europa’s toonaangevende WKK-motorinnovators samen te brengen: LouwSon Energy, Gen-C, Motortech, RS Motor, Re-Power, CM Commissioning en LS Parts. Elk bedrijf levert een cruciaal onderdeel van een WKK-service of levering. Door hun specialismen te combineren, krijgen klanten snel toegang tot het complete pakket van engine-boosting engineering, snelle levering van onderdelen, responsieve service, digitale probleemoplossing op afstand, evenals nieuwe, gereviseerde en verhuurmotoren.
Met tientallen jaren gecombineerde ervaring in de gasmotorsector, een toegewijde R&D-divisie en een frisse benadering van WKK-ondersteuning die eigenaren verlost van beperkende contracten, legt de Energy+ Alliance de macht terug in handen van de motoreigenaar, waardoor telers gemoedsrust krijgen dat hun dagelijkse stroomproductie constant efficiënt en effectief is en voldoet aan de emissienormen.

“De Energy+ Alliance is een natuurlijke evolutie van de toch al sterke samenwerking tussen onze bedrijven, die in de vijf jaar dat we samenwerken, nog dieper is geworden”, legt Roland Louwsma, Managing Director van LouwSon Energy en stichtend lid van de Energy+ Alliance, uit.
“Telers en eigenaren van kassen kunnen profiteren van onze gecombineerde ervaring en expertise, in de zekerheid dat hun energieoplossing snel, slim, efficiënt en koolstofbesparend zal zijn, waardoor ze hun energierekening kunnen verlagen, overtollige stroom aan het net kunnen verkopen en de plantengroei door warmte en CO2 vast te leggen.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top